Ehhez a konfighoz milyen videókártyát tegyek?
AMD FX-8320
Asrock B970 Extreme 3.0 R2.0
A videókártyán kívül már minden alkatrészt megvásároltam. Fő célom munkára használni a gépet, de néha játszani is szeretnék rajta.
te nagyon ugyes lehetsz...
miert? mert arat nem irtal
de ha artol fuggetlen kell akkor
GTX950 50ezer Forint alatt lenne ideslis
remelem tapot es hazat jobban valasztottal mint lapot es cpu t (vagy legalabb ennyire jol és nem mégkevesbe)
#2 tipusa szamitana a tapnak, marka meg Watt alapjan nem lehet azonositani igy a minosegerol se tudni semmit
lehetseges hogy elmegy kategorias legalabb ennyi alapjan mivel TT 750 bol kimondottan rossz fejbol nem jut eszembe, persze ha nem sok sok eve kifutott taprol van szo (ami regi gepbol maradt)
Alkalmi játékra elég lehet egy GTX750Ti is 36k körül, de még jobb a R7 370 45k alatt, GTX950 50k alatt. Ha engedi a pénztárca akkor egy GTX960, R9 380 is is jó választás lehet 60k körül (vagy ezekből 4GB-os 70k alatt). 75K magasságában már R9 380X is kapható.
Táőot meg tényleg nem wattra veszünk (750 meg nagyon sok, leginkább több videokártyás rendszerekhez való egy ilyen magas teljesítmény kategória...persze minőségi szempontokkal az előtérben).
mint irtam 950 t tartom legideslisabbnak
750Ti tol gyenge de persze olcson megeri
370 "tul atmeneti kartya" 950 tol kicsit gyengebb ellenben amd proci mellett amd vga kevesbe idealis (Maxwell el szemben)
960 annyira nemnerosebb hogy a 2GB os valtozat megerje 960 4GB viszont 15ezerrel dragabb, cpu igenyes jateknal pedig jobban limitalna egy 960 t mint egy 950 t a procid
de hat barmit vehetsz ha gondolod, de pl. egy R9 Nano vagy GTX 980Ti mellett mar altalanosagban is hatalmas cpu limit lesz...
#6 TT ToughPower (TP) Modu
ez sem teljesen pontos
legalabb 4 ilyen biztosan van:
TPG-0750M
TPG-0750D
TPD-0750M
TP-750M
tudtommal a TP szeriakban egy sincs ami ne lenne hasznalatra erdemes, de mint irtam ha regi tipus azt erdemes modernre cserelni de ha most vetted valoszinu "tokeletes" lesz
gtx950 +17% = gtx960
nem nagy difi, de ez még beleférhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!