GTX 970 illene bele? (többi lent)
Hali!
Jelenlegi konfigurációm:
Ház: Zalman Z11 Plus
Alaplap: ASUS MAXIMUS VIII Ranger
CPU: Intel Core i7-6700K
RAM: 2*8GB Kingston DDR4 2666 Mhz
Táp: FSP Raider 550W
Illetve 1 terrás WD Blue, 128 GB-os Intel SSD. Na most a grafikus kártyám az ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti ami nem valami nagyon erős, a közeljövőben szeretném fejleszteni vagy GTX 970 vagy az új generációs (Pascal) kártyák. Véleményeket kérnék, szerintetek ? Illetve a táp elég lenne ?
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld! :)
Először is nVidia -ban gondolkodom az Intel mellé, illetve jobban bejön a szoftvere is. Egy évet kibírok ezzel, csak gondoltam előtte átállok új generációs Intelre, mert később ha fejlesztek grafikus kártyát azt már nem tart sokáig kicserélni,mint pl. Alaplapot. Illetve, játék mellett használom programozásra is, suli végett és hobbi végett is, néha pedig renderelés is, mikor kedvem tartja. :D Tápot pedig szerintem FSP -t szeretnék, Aurum, ahogy említették, 600 watt elég lenne neki ? Egyébként miért a Raider, ilyen rossz minőségű vagy csak gyenge lenne a 970-nek ? Egyébként AMD AM3+ ról álltam át Intelre, ami volt AMD-m az 2009es CPU volt kb, eddig is észrevettem változást pedig grafikus kártyát még nem cseréltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!