Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártya illene...

Milyen videókártya illene bele a gépbe?

Figyelt kérdés
Most egy nvidia 9500gt 512mb van benne, de gondolkodom hogy lecserélem. Az alaplap egy M68M-S2P, processzor AMD Athlon II X2 250. 30-40-et adnák egy újért, én az nvidiától a gtx 6-os sorozatig gondoltam, ami árban benne van. A lényeg, hogy a legújabb (ill. jövőbeni) játékok szükségletei (dx11, min. 1gb) meglegyenek, és ne kelljen lecserélni pár év után.

2013. okt. 15. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen árban inkább AMD, abból HD 7730 vagy 7750.
2013. okt. 15. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

A 9500GT valóban nagyon elavlt már, sőt a maga idejében is gyenguska volt már. Viszont ahhoz a procihoz a mai 30-40k körüli videokártyák már túl erősek. 30k alatt nincs túl jó vétel nvidia kártyából, így Én is egy költséghatékony, kis fogysztású, de használható teljesítményű (a 9500GT-nél sokkal-sokkal gyorsabb, kb GTX650 szintű) AMD Radeon HD7750-re voksolnék:

[link]

RAM-ból mennyi van a gépedben?

2013. okt. 15. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
2gb, szerintem ddr2 mert az támogatja. Ahogy néztem az AMD honlapján akkor 4gb kell az emlitettekhez. Itt van az alaplap részletesebben: [link]
2013. okt. 16. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!