Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális ez egy sztereo...

Normális ez egy sztereo fejhallgatónál?

Figyelt kérdés

Van egy stúdió fejhallgatóm zenére, játékra használom és valamit nem értek...

Leírom inkább a konkrét tapasztalatokat mivel nem vagyok egy szakértő:

Zenénél mondjuk ha rockot hallgatok akkor a lábdobot inkább a jobb oldalon hallom erősebben és szerintem az énekhangot is,a balból meg többnyire halkabb effektek jönnek és kicsit minden hang tompább.

Játéknál is szinte ugyan ez van, mondjuk ha egy robbanást veszünk példának akkor ha jobbról hallom nagyon szépen szól,pont elég mély és éles is,viszont mikor ugyan ez a robbanás bal oldalon történik érezhető a különbség,hogy tompábban hallom.Én mint hozzá nem értő elsőnek azt mondtam,hogy halkabb a bal oldal viszont mikor állítottam a balanszon,hogy 2-3 szinttel hangosabb legyen a balos akkor sem változott a dolog megfelelő arányban,ezután fogalmazódott meg bennem,hogy nekem a kevés magassal lehet a bajom,hogy a balosban ez kevesebb mint a jobb oldali hangszóróban. Ez egy sztereo fejesnél normális? Hozzá kell tenni,hogy pár éve volt felszúrva a fülem pont a bal, de ilyen szinten nem romolhatott a hallásom,hogy ekkora különbséget érzékeljek.

2016. febr. 25. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
valami nem stimmel... Kérd meg azt, aki esetleg ráér,hogy ő is így hallja-e, halkabban. Ha nem, akkor menj el orvoshoz!
2016. febr. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!