Tomivo kérdése:
Jó ötlet ezt a gépet megépíttetni? Gaming célra.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék megépíteni egy gamer pc-t, 160.000 a max amit költök rá. Erről mi a véleményetek?
Ezekkel játszanék rajta:
Far Cry 3
Far Cry 4
Far Cry Primal
Alien Isolation
Division
GTA V
CS:GO
Fallout 4
MTA:SA
PayDay 2
Peft 4 Dead 2
Ha lehetséges akkor magas grafikán, kivéve a Divisiont, mert azt lowon is csoda ha elviszi. Írjátok meg mit rakjak bele, mit cseréljek ki, ha valamit hülyén csináltam.
A gépem:
2016. febr. 24. 18:28
12/25 anonim válasza:
Te is olyan 60 fps es gyerek igaz?
13/25 anonim válasza:
A G3258-at is megfogta. Ott van youtubon. Játszható, de mikroszaggat minden alkalommal amikor eléri a 100%-ot, és túlmenne azon. Ugyanezt produkálja az i3 is. Nem játszhatatlan, de akad.
14/25 anonim válasza:
Majd ha lesz penze csereli vagy addig jatszik igpn ez az egyetlen megoldas vagy bankot robbant
15/25 anonim válasza:
#14.Ne mond neki mert lehet benne lesz a híradóba. :D
16/25 anonim válasza:
Elotte megyek vele es akkor mar egy titan x et veszek sli be valami nagy 4k tv hez ami 800k
17/25 anonim válasza:
Vagy esetleg orban szefjet abba tobb penz van mint a bankba xd
18/25 anonim válasza:
Nekem van jobb ötletem, vegyen a piacon egy használt gépet 5 ezerért és vágjon bele egy GTX980-at a maradék tőkéből. Bumm! Millió fps.
19/25 anonim válasza:
Es 5k bol kapsz olyat ami kihajt egy 980 at? De amugy nem hulyeseg egy 970 nel mondjuk
20/25 anonim válasza:
Én ezen a gépen játszok 8K-ban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!