Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok ajánlani jó egeret? A...

Tudtok ajánlani jó egeret? A legjobb amit eddig találtam ár-érték arányban, az A4tech XL-747H volt, de már elég megviselt.

Figyelt kérdés

Tulajdonságai: max. 3600 DPI, súlyozható (talán 7x5 gramm), 5 gomb + görgő + DPI állító, természetesen gumírozott, makrózható gombok, harisnyázott kábel... és talán a legfontosabb, hogy a programjában van egy "anti-vibrate" funkció, ami adott mm fölé emelve az egeret kikapcsolja a lézert, így nincs az a "rezgés", ami néha szokott lenni, és bezavar.

Nekem nagyon kézre áll, és fontos szempont a súlyozhatósága, kényelmes gombelosztása, de már kezd itt-ott lekopni, olyan mintha "hámlana". Ezért gondoltam, hogy valamikor már lecserélném.

Árkategória 10 ezer körül, de max 15-ig jó lenne. Mivel főleg mobázok, nem hátrány a több gomb sem (már ha jól vannak elhelyezve, tényleg elkülöníthetően lenyomható), és fontos, hogy akár órákon át kényelmes legyen fogni. Ha valaki tudna mondani ilyet, azt megköszönném, esetleg személyes tapasztalatból :)

2016. febr. 24. 18:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként jobb kezes vagyok.
2016. febr. 24. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

ha bevalt a mostani egered akkor miert nem ugyanolyant veszel?

en biztos ujravennem az Mx518-at ha a jelenlegi feldobna a talpat...

2016. febr. 24. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Az lesz, hogyha esetleg valami jobb ajánlatot nem kapok (én magam is nézegettem, de hátha van valami kevésbé ismert, vagy MO-n nem nagyon forgalmazott márka, ami esetleg jobb lehet).
2016. febr. 24. 18:42
 4/5 T/Z ***** válasza:

[link]

Itt meg hozzá egy lista:

[link]

2016. febr. 24. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. febr. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!