Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core2 Quad Q9650...

Egy Intel Core2 Quad Q9650 teljeeitmenyben erezhetoen tobbet tud egy Intel Core2 Quad Q6600-nal?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy Intel Q tiupusu processzort eloszor a legerosebbet akartam az alaplapba amo egy Intel QX9770 lett volna azonban akkora ritkasag ,hogy nem igazan talaltam ha viszont megis 80ezertol felfele ment az ara amit valljunk be eleg sok... Ezert gondoltam keresek egy kicsivel gyengebb de olcsobbat igy akadtam a QX9650re azonban felmerul a kerdes ,hogy 20-25ezer forinttal tobb mint egy QX6600 es ezert tenyleg tud-e annyival tobbet mint az olcsobbik? Nyilvan oreg processzorok mar es sok mindent nem varhat el az ember de megis melyik lenne jobb regi jatekokra?
2016. febr. 23. 09:44
1 2
 11/13 T/Z ***** válasza:

"A Xeon processzorokról hallottam már de azt hallottam azok szervergép processzorok és emiatt nem ajánlottak más felhasználásra."

Ezt hol hallottad?

Ki az a marha aki ilyen baromságokat terjeszt? :(

Ezt szépen olvasd végig:

[link]

Aztán döntsd el, h egy szakmai írásnak hiszel, meg azoknak akik LGA771-es processzort használnak LGA775-ös lapban, vagy valami kóklernek, aki egyértelműen nem ért ahhoz, amiről beszélt. :/

A P35-DS4-es lap tökéletesen megfelel az E5450-es processzornak. (y)

2016. febr. 28. 01:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve ugyan de köszönöm a segítséget illetve a tanácsokat! Akkor maradok a Xeon megoldásnál ha valóban egy járható út szerintetek. :) Annyi kérdés még ,h az imént leírt E5450 lenne a legerősebb vagy legmegfelelőbb ebbe a típusú alaplapba? Vagy valaki tudna küldeni egy listát melyek lennének még jó bele?
2016. márc. 18. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézd én most vettem pár hete egy Q9650-et egy E6850 után. Mindenki azt mondta tiszta felesleges meg hülyeség ilyen régire költeni... megúsztam 23ezerből és baromi erős. q6600 nál sokkal erősebb :D és ha felhúzod 4ghz re olyan szinten van mint egy i5 2500k vagy egy 3470 majdnem :D

Ha régi játékokkal játszasz még húzni se kell, én is azokkal játszok :D érdekel valami írj nyugodtan privátot

2016. ápr. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!