Egy Intel Core2 Quad Q9650 teljeeitmenyben erezhetoen tobbet tud egy Intel Core2 Quad Q6600-nal?
"A Xeon processzorokról hallottam már de azt hallottam azok szervergép processzorok és emiatt nem ajánlottak más felhasználásra."
Ezt hol hallottad?
Ki az a marha aki ilyen baromságokat terjeszt? :(
Ezt szépen olvasd végig:
Aztán döntsd el, h egy szakmai írásnak hiszel, meg azoknak akik LGA771-es processzort használnak LGA775-ös lapban, vagy valami kóklernek, aki egyértelműen nem ért ahhoz, amiről beszélt. :/
A P35-DS4-es lap tökéletesen megfelel az E5450-es processzornak. (y)
Nézd én most vettem pár hete egy Q9650-et egy E6850 után. Mindenki azt mondta tiszta felesleges meg hülyeség ilyen régire költeni... megúsztam 23ezerből és baromi erős. q6600 nál sokkal erősebb :D és ha felhúzod 4ghz re olyan szinten van mint egy i5 2500k vagy egy 3470 majdnem :D
Ha régi játékokkal játszasz még húzni se kell, én is azokkal játszok :D érdekel valami írj nyugodtan privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!