Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fognak még nőni a játékok...

Jasdik kérdése:

Fognak még nőni a játékok gépigényei?

Figyelt kérdés
Ugye most szeretnék venni egy GTX 960 4GB-ost.Jövőre meg egy i5 6600k et.És azon gondolkodtam hogyha ezeket megveszem, akkor most cserélhetem 2 év mulva??Vagy 2 év mulva amik lesznek játékok futnak rajta Highon ezen a konfigon?kb ennyi lenne az ujabb kérdésem!És bocsi a napi több kérdésért, csak kíváncsi vagyok :))

2016. febr. 22. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk Antarktiszi Napjárók az EzoTV-től így nem tudjuk megjósolni a jövőt. De valószínűleg igen, ahogy lesznek majd egyre újabb hardverek is.
2016. febr. 22. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudni. Kérdés milyen felbontásban, milyen grafika mellett akarsz játszani. A mai játékoknál már egy low se épp ronda látvány, ultra high meg akkor igazán jó, ha megfelelő hozzá a monitorod.

Amúgy már most vannak játékok, amik fps droppal mennek gtx 960on max grafikán.

E mellé jön a VR technológia, meg ki tudja még mi. Nehéz megmondani.

2016. febr. 22. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ. Én 3-4 év múlva se fogok venni új gépet, mivel fix 1 játékkal játszok (CS:GO) és ugyebár a gépigénye menet közben nem nagyon változik. Így a mostani konfigurációm elég, míg él a CS:GO.

Ha mindig a legújabbakkal fogsz játszani, akkor igen: kell új vas 2-3évente!

Bár a játékok grafikája, motorja is fejlődik a hardverekkel párhuzamosan. Így lehet, hogy 2év múlva a kiadott játékot köhögve fogja vinni a mostani gép. Ahogy a maiakat is a 2-3 évvel ezelőttiek.

Itt van ez. Érdemes elolvasni:

[link]

2016. febr. 22. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos ez a "gépigény" téma eléggé kényes mivel eléggé gyorsan emelkednek.Ahogy ki fog jönni a pascal lehet hogy már az fogja szabályozni a gépigényeket.(kiadják a kártyákat és hogy minél többet keressenek beállítják hogy az ajánlott gépigényhez egy GTX XY kártya kell.És a gamerek megfogják venni az ajánlott gépigény miatt mivel úgy fogják a játékokat optimalizálni ahogy a hardwerpiac fütyül).Tehát high-on nem valószínű hogy két év múlva is ilyen szépen fognak muzsikálni a játékok mint most.De ha képes vagy "leadni az elvárásaidat és nem baj ha mediumon kell játszani akkor nagyon élvezetesek lehetnek a játékok még akár két év múlva is.Én is jelenleg egy GTX 970-et használok nagyon szépen futnak a játékok de tudom hogy 2-3 év múlva (lehet hogy még korábban) lejjebb kell adnom az elvárásaimat és mediumon vagy lowon kell játszanom.De míg mindenki veszi a drágábbnál drágább konfigokat a játékok miatt és addig nagyban röhögök otthon és élvezem ugyanazokat a gameket amik ők a 400-500 ezres (vagy még drágább) gépeiken játszanak az én kis 20-250 ezres konfigommal.
2016. febr. 22. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Gpu 2-3 évig bírja az iramot általában, cpu 4-5. High teljesen kizárt, ez a kártya most is csak középkategória teteje.
2016. febr. 22. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Az intel megállt. Ez egyébként a semekkora különbségből is látszik, ami 3 generáció között (skylake - haswell) látszik. A tendenciából ítélve a cpu 10 évig versenyképes lesz, a gpu várhatóan 3 év után fog gyorsan amortizálódni.

2016. febr. 22. 22:35
 7/8 BM-Striker ***** válasza:
A PC-s játékok gépigényei az aktuális csúcshardverhez alkalmazkodnak.
2016. febr. 23. 00:47
 8/8 vLevente14 ***** válasza:
Vegyél trio titan x sli-t akkor nem hiszem hogy hamar kell venni új gépet, de termeszetesen e mellé egy i7-es procit amit tuningolsz és akkor bíztos jó lesz.
2016. febr. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!