Milyen videokártya kell (ene) nekem?
Sziasztok!
Sajnos nem értek ehhez a dologhoz, utánaolvastam, de már zsong a fejem a sok információtól, kérlek segítsen, aki tud!
Valami ilyesmi konfigra gondoltam:
ehhez keresnék videokártyát 25.000 Ft-ig
Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, találtam egy Asus GTX 550 (ENGTX550 Ti DC/DI/1GD5, 192 bites) karit 18.000 Ft környékén, az használt, illetve egy új SAPPHIRE Radeon R7 250X (1GB GDDR5 128bit) karit.
Nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb, esetleg ha valaki tud egyéb ötletet, szívesen fogadom!
Előre is köszi!
na az ilyenre szoktam mondani hogy jó árazás !
[link] ( benne lévő videó kártyát eladni 6-7 ezerbe és mehetne mellé egy gtx 460 )
(érdeklődni milyen videó kártya van benne )
[link] (kellene bele vga és süvítene )
most linkeltem random valamiket lehet bogarászni biztos vannak ehhez hasonló vagy jobb ajánlatok is!
uj 250X 18ezerert ajandek ha annyiere van es biztos hogy az es van ra gari is tenleg (vagyis valoban uj)
550Ti nagyon draga 18ert foleg hogy gari se lehet ra nagy esellyel de garival sem erdemes megvenni
ellenben ha proci gyenge benuk akkor tenleg nem jo valasztasok
kerdezo #6
szerintem 1045 x6 os konfig tularazott erosen es hianyos infos
4magos gep 40ert nagyon hianyos infos...
35ezres ha megfelelne ebben az alapotaban (vagyis nem fejlesztened) turheto lenne ha olcsobb lenne :D
60ezres Dell eleg turheto ha a tipusnak megfelelo hardvereket tartalmazza akkor utana lehet nezni adatainak
vegulis olcsobb arat elviselne hisz a proci lehet az egyeduli "extrem" hardver benne
60ezres Dell eleg turheto?
csak a proci kerül 35-40 ezerbe. és akkor hol van itt az alaplap +8 giga ram+táp +hdd ... ez erősen jó vétel kissé alul árazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!