Milyen videókártyát vegyek? Bővebben lent.
Sziasztok! Most készülök beújítani egy gépet, mert ami van az már nagyon régi és úgy döntöttem, hogy ha már pc akkor gamer pc. Amiket eddig összeállítottam:
Proci:Intel Core i5-6600
Alaplap:Gigabyte GA-B150M-D3H
Memória: 2 * Kingston 4GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black
Ehhez kellene egy megfelelő videókártya, ami (nyílván -.-) ár-érték arányban megfelelő. Ez alatt azt értem, hogy nem felső kategória de nem is szotyiszar. valami olyan kellene amin mondjuk a GTA 5 min.30 FPS-el elmuzsikál. Tudnátok ilyet ajánlani?
A gta5 nagyon jól sikerült, már egy 35-40k körüli kártyával is teljesen játszható közepes-magas beállítások mellett 1080p ben(nem mondom, hogy egy pillanatra sem gondolkozik el, de 40+ fps t átlagban kihozza egy jó proci mellett(~bármi i3 felett(az előző generáció, skylake teszteket nem néztem), amd oldalon fx6).
Viszont egyetértek az első két hozzászólóval, ide minimum 960\380 ajánlott, de inkább felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!