Milyen videókártyát vegyek hosszútávra játékokra, hogy szép grafikán elfussanak? Érdemes a processzoromat is kicserélni?
Figyelt kérdés
Core i5 2300 2,8 ghz procim van, ami kicsit már öreg, de ha bírja egy izmosabb videókártya mellett akkor nem cserélném le.2016. febr. 3. 21:00
1/13 anonim válasza:
A processzor maradhat, cseréld a videokártyát
2/13 anonim válasza:
Mennyit szánnál videokártyára? Tápod pontos típusát letudnád írni?
3/13 anonim válasza:
Mivel se a keret,se a tápot nem írtad le így én minimum egy GTX950-et,maximum egy GTX970-et ajánlok.
4/13 A kérdező kommentje:
Fú nem tudom már mi a tápom tipusa de asszem 380 wattos. Hát ez lehet kevés lesz.
2016. febr. 3. 21:16
5/13 anonim válasza:
Vedd le a gépház oldalát és nézd meg,amúgy mennyi a keret?
7/13 A kérdező kommentje:
Na megnéztem a tápot egy corsair cx 430 van benne gondolom akkor 430 wattos.
Amúgy egy gtx 960-t néztem az jó ár érték arányban? Vagy jobba megérné egy radeon?
2016. febr. 3. 21:40
8/13 A kérdező kommentje:
2016. febr. 3. 21:49
9/13 anonim válasza:
nagyon jók a GTX 960-ak de én szerintem bevállalnék egy r9 380-at a tápnak bírnia kéne.Természetesen jó ár értékben a GTX 960 de az r9 380-ak erősebbek és jobban használják a 4Gbt. tehát inkább ezt ajánlanám [link]
és a proci jó lesz mindkét kártyához .
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi az infot még átgondolom. Viszont láttam egy gtx 960ast ami 2gbos és egy árban van a 4gbossal. Nem értem minek árulnak gyengébbet ugyanannyiért.
2016. febr. 4. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!