Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a gépem új...

Miért nem működik a gépem új RAM-al?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy 4GB-os Kingston Fury Hyperx 1600-as RAM-ot. Amikor beteszem az asztali gépbe akkor a következőket műveli: - Ha a meglévő 2*1 GB mellé teszem be akkor elindul a gép, de nincs kép - Ha kiveszem valamelyik 1 GB-t vagy mind a kettőt, akkor pedig egyfolytában sípol a gép szaggatottan sokszor. Az alaplap Gigabyte GA-P43T-ES3G típusú. Elvileg úgy olvastam, hogy 1600-as tehető bele. Mi lehet a baj?
2016. febr. 18. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
alaplap nem támogatja hasonlóan szívtam egy 1156 lapnál. meg kell nézni mit támogat és ha lehetséges cseréltesd ki olyanra .
2016. febr. 18. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem fekszik neki a ram. nekem is volt ilyen anno, visszaküldtem, és kicserélték egy másik márkára, azzal már jól működött. meg kell nézni a gyártó oldalán a memória kompatibilitási listát, és olyat kell szerezni. persze jó eséllyel kéne működnie olyannak is ami nincs rajta, de nem törvényszerű
2016. febr. 18. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, de azon kívül, hogy 1600-as DDR3-as RAM mit kellett volna még nézni?
2016. febr. 18. 20:56
 4/6 BM-Striker ***** válasza:
A típusszámát.
2016. febr. 18. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
tess, itt a kompatibilitási lista: [link]
2016. febr. 19. 20:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi ezt megtaláltam közben, csak már sehol nem lehet pontosan ilyen RAM-okat kapni. De majd körülnézek a használtak között szerintem.
2016. febr. 20. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!