Mitől van ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ma reggel, mikor bekapcsoltam gépet, minden rendben volt. Aztán egyszer csak a monitorom egy árnyalattal sötétebb lett, majd elfeketedett.. Kb, mint a laptopnál, mikor hibernálja magát.. :S Kikapcsoltam monitort, majd vissza.. de bevillant a kép, és megint fekete.. :S Újraindítottam a gépet.. 5 perc múlva ugyanez a hiba, megigazítottam a kábeleket is.. videókártyát is.. igaz kicsit régi már a gép 4-5 éve.. :( Lehet valami beadta az unalmast? :(2010. márc. 31. 08:20
1/6 Jenci válasza:
Valószínű,hogy a monitorod javításra szorul.Kb nekem is ennyi idő múlva olvadt ki a kondi benne.
2/6 A kérdező kommentje:
A monitorom nem 4-5 éves.. 2 éve vettem, LG LCD monitor.. :)
2010. márc. 31. 15:02
3/6 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a hűtéssel van probléma: lehet, hogy a videokártya a nem megfelelő hűtés miatt túlmelegszik, és biztonsági okokból leáll, és ezért kapcsol ki a monitor. Ezzel elvileg magyarázható az is, hogy miért működik csak 4-5 percig, majd csak azután áll le. Nem biztos hogy ez a hiba, de ez is egy lehetőség.
4/6 anonim válasza:
jaja 13:01 igaza van szerintem. Jah meg vannak progik amikkel nézheted a vidikari hőmérsékletét, akkor majd kiderül mi a baj, de az is lehet a monitorban valami kisült, bár akkor még kép se lenne pár percig!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg ez volt a baj, mert nem ment a ventilátor. Ugyan most kicsit zajos a masina, de legalább nem megy el a kép! :)
2010. ápr. 2. 13:36
6/6 anonim válasza:
nekem flatron os LG monitorom volt és garancia lejárta után 1 hónappal csinált ilyet
Kicsit buzdítani kellett (oldalba veregetni), aztán visszaállt.
Azóta már teljesen tönkrement, olyan képet mutatott, mintha egy lapot hullámosan nézel.
Úgy értem, hogy valahol széthúztam valahol pedig zsugorította a dolgokat.
A vége az volt hogy besárgult szegénykém.
Ami miatt így viselkedhetett, talán az hogy nagyon felhúztam a beállításait... Vki azt mondta hogy közel volt a hangfal... Nem tudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!