R5 230 (átnevezett hh 6450) vagy egy geforce gt 610 lenne jobb?
Csak multimédia irányú felhasználásra szeretném használni a gépem, a jelenlegi integrát igp túl régi hogy akár full hd vagy 4k akadás mentesen menjen a gépen.
A 2 említett vga közül melyik foglya tovább támogatni az új video dekódolási eljárásokat? 60fps 4k videók lejátszására alkalmasak ha igen mellyik jobb?
"Inkább vegyél egy r7 250-et,vagy egy gt 730-at mert ezekhez képest az általad felsorolt vga-k nagyon gyengék."
Persze de akkor az r7 250 helyett vehetnék erősebbet mert az meg még erősebb.
Csak adott célra kell a kártya és ez multimédia. Nem játék. Javítsatok már ki ha rosszul tudom de amíg nem 3d-re van használva a kártya addig számít hogy adott szérián belül melyik kártyát veszem? Én úgy tudtam ha mindegyik ben ugyanaz az UVD van akkor a hd lejátszási képességük azonos és csak abban térnek el hogy a jobb kártyán játszani is lehet élvezhető sebességgel?
Ar R5 230/HD6450 UVD 3-at használ, a 240/250 UVD4-et.
A te célodra egy GT710/GT720/GT730(64 bit) vagy egy R7 240 lenne jó, estleg egy Kaveri alapú APU.
Teljes értékű 4kp60 dekódoláshoz R9 380/R9 285 vagy a közeljövőben megjelenő asztali Carrizo alapú APU kell(UVD5).
"Teljes értékű 4kp60 dekódoláshoz"
akkor a gt 7xx nem jó erre?
Nem ahhoz minimum GTX750 kell Nvida-ból.
Nem, ahhoz minimum GTX750 kell Nvida-ból.
Érdekes, kár hogy nincs olyan olcsó kártya amin csak filmet lehet nézni 4k-ban és arra való.
"Olcsó" úgy értem max 8 ezer ft használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!