Ddr3-as RAM-ből a magasabb vagy az alacsonyabb feszültségű a jobb?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg nem is mindegyik kompatibilis az alaplappal? Lattam en mar 1,25Vosat meg 1,65os ramot is.2016. febr. 14. 20:36
1/8 anonim válasza:
Processzortól függ, a skylake esetében DDR3L az, ami életképes hosszútávon, mert a magas feszültségű modellek gyorsan kinyírják. Alapesetben az alacsonyabb feszültség mindig jobb.
2/8 anonim válasza:
Általában a DDR3 RAMokra lifetime garanciát ad a gyártó, úgyhogy tök mindegy mekkora feszültségen üzemel. Ha nem NONAME valami, és nem feszeled túl, akkor örök élet.
5/8 anonim válasza:
4#, mivel a kérdező nem a garanciáról kérdezett, én pedig az élettartamról beszéltem, ezért feltételezem nekem mondtad, különben a válaszodnak nem lett volna értelme.
6/8 anonim válasza:
XD
kérdésre,tökmindegy.gondolom nem számít az a pár + watt,amit megeszik.
7/8 Trevor. válasza:
Minél kisebb, annál jobb, mert kevésbé fog melegedni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy Phenom II X4 Be550 procihoz és gigabyte ga-ma770t-ud3 alaplaphoz kéne. Ez ugye max 1666Mhz-es ramot támogat, ezért inkább CL7-es ramot vegyek 1600mhzban az kar eleg elfogadhato sebessegu, ugye?
2016. febr. 15. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!