Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Htpc-be milyen olcsó vga-t...

Htpc-be milyen olcsó vga-t ajánlotok?

Figyelt kérdés

Van egy egy jó monitorom full hd felbontású, de később majd 4k-ra szeretném cserélni, a gépem többi része elég régi egy 2 magos athlon II cpu, de a lényeg hogy a vga dolgozzon helyette 4k-s videóknál, mert ez már egy combosabb full hd-t sem bír, mivel régi integrált alaplapi igp van benne ami még nem támogat ilyesmiket.

Szóval milyen modern kártyát tudok venni ami ezekre jó és mindent le fog játszani a gép simán? Használtan is jó minél olcsóbb egyáltalán nem játszani kell.

2016. febr. 17. 16:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez így van most már ezt is tudom mi a htpc.

De én még mindig nem értem hogy miért vagyok sértődött amiért azt gondolom (lehet hogy tévesen) hogy egy dekstop am3-s lapból nem létezik olyan amin ne lenne pci e fogalat.

Gt640 természetesen drága és felesleges. Valmint passzív hűtésű kell. dx11 kártya? Rendben, oké hogy dx11, de az csak egy paraméter pl a wiki szerint:

"UVD 4 includes improved frame interpolation with H.264 decoder.[13] UVD 4.2 was introduced with the AMD Radeon Rx 200 series and Kaveri APU."

Ezekszerint ha vennék egy 5450-et (ami ugye dx11-es) az még nem garantálná hogy 4k-ban 60fps-el dekódol videókat mert ahhoz újabb széria kell ami tud UVD4-et.

Szóval én azt keresem ami a legolxsóbb erre a célra és tudja ezeket. Ebből az R szériából mi a legolcsóbb?

2016. febr. 17. 17:53
 22/29 A kérdező kommentje:
Megelőztél.
2016. febr. 17. 17:54
 23/29 MGéza ***** válasza:

Radeon 230.

[link]

2016. febr. 17. 17:57
 24/29 A kérdező kommentje:
Szeretnéd hogy sértődjek, de még mindig nem értem miért vádolsz ezzel, hát amikor linkeltetek akkor mondtam hogy valaki akkor magyarázza már el mert nem értem, egy sértődött embert nem érdekelnek a tények, mondtam keress egyet ami ilyen...rendben találtál akkor bocsi nem mondtam semmit neked van igazad. Bár akkor meg az htpcbe készített alaplap és mégis régi, de nekem nem htpc-m van mint mondtad, de a kérdésemből ezekszerint mégsem vezettem félre senkit mert am3-as lapból is van htpc-be szánt. Csak utána te kérdezted hogy milyen házam van a helyett hogy kapásból htpc-be való kárytákat mondtál volna és mivel nekem mind1 milyen mert úgyis belemegy a gépembe így akár az olvasó hihette volna azt is hogy egy valódi htpcről van szó hiszem a gépház mértetének szóba sem kellett volna kerülnie. Remélem érted.
2016. febr. 17. 17:59
 25/29 MGéza ***** válasza:
Gf Gt610 az ellenfele másik oldalról.
2016. febr. 17. 18:02
 26/29 MGéza ***** válasza:
Értem. Csak nem jó, ha valaki félrevezeti a válaszolót, utána meg megmagyarázza, hogy azt se tudja miről beszél, pedig igen. Semmi gond. Kérdésedre a választ megkaptad. Jópár siemens meg dell fekvőházas régi pc-t árulnak mellesleg, simán feltételezhettem, hogy olyanod van mellesleg. Néhol azt is HTpc-nek hívják a helyigénye miatt.
2016. febr. 17. 18:09
 27/29 A kérdező kommentje:

De attól az még nem htpc. Ha én htpc nek tettem fel a kérdést és htpc-s kártyát kérdeztem akkor talán elég lett volna ha htpc-be való kártyákat írsz és mivel egyébként mivel nem htpc házam van így "a nagyobba a kisebb elfér" elven nem lett volna gond és senki nem tudja meg hogy most nekem htpc-m van avagy sem.. Pontosan tudom miről beszélek.

"Jópár siemens meg dell fekvőházas régi pc-t árulnak mellesleg, simán feltételezhettem, hogy olyanod van mellesleg. Néhol azt is HTpc-nek hívják a helyigénye miatt.

"

Tehát akkor nem is annyira egyértelmű hogy mi a htpc, de én nagyon nagyon félrevezetem az embereket.

A kérdés elején is a fennt sorolt indokok miatt teljesen felesleges volt kérdezgetni hogy milyen ház amikor azt írtam htpc. Szerintem így te jobban félrevezetted az olvasókat mint én. Neked csak annyi lett volna a dolgod hogy írsz htpc-be(igazi htpc, ami a totális definició szerint is htpc) való kártyákat. Nekem meg vagy az konkrtéan jó lesz vagy találok egy olyan kárytát ami bár nem fér bele egy htpc házba de ugyanazt a grafikus chipet tartalmazza akkor nekem az is teljesen jó. A kérdés pedig megmaradhatott volna htpc-s kérdésnek..

2016. febr. 17. 18:22
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem kell mindenáron nyomozót játszani, néha elég csak válaszolni a kérdésre.
2016. febr. 17. 18:24
 29/29 A kérdező kommentje:
Amit egyébként meg is kaptam már és ezt köszönöm.
2016. febr. 17. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!