Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Htpc-be milyen olcsó vga-t...

Htpc-be milyen olcsó vga-t ajánlotok?

Figyelt kérdés

Van egy egy jó monitorom full hd felbontású, de később majd 4k-ra szeretném cserélni, a gépem többi része elég régi egy 2 magos athlon II cpu, de a lényeg hogy a vga dolgozzon helyette 4k-s videóknál, mert ez már egy combosabb full hd-t sem bír, mivel régi integrált alaplapi igp van benne ami még nem támogat ilyesmiket.

Szóval milyen modern kártyát tudok venni ami ezekre jó és mindent le fog játszani a gép simán? Használtan is jó minél olcsóbb egyáltalán nem játszani kell.

2016. febr. 17. 16:15
1 2 3
 11/29 MGéza ***** válasza:
Már levontuk, de te a saját sértődöttségeddel vagy elfoglalva. Vegyél egyet a multimédiás kártyák közül amit, Kontár javasolt. Úgy mellesleg HTpc méret és nem erő alapján van definálva. Szóval attól hogy valami régi, még nem lesz Htpc.
2016. febr. 17. 17:15
 12/29 A kérdező kommentje:

Tedd fel magadban a kérdést ha sértődött lennék akkor tényleg megkérdezném hogy most mi van? Most akkor van olyan alaplap amin am3 foglalat van és mellette nincsen pci express avagy nincsen. Szerintem nincsen ilyen alaplap...

"Úgy mellesleg HTpc méret és nem erő alapján van definálva. Szóval attól hogy valami régi, még nem lesz Htpc."

Nekem édes mindegy mi a neve, csak azt tudom mire szeretném használni, én arra szeretném használni amire egy htpc-t. De akkor nevezzük pc-nek amibe egy olyan vga-t szeretnék tenni amit sokszor htpc-kben használnak.

Így jó lesz?

2016. febr. 17. 17:34
 13/29 A kérdező kommentje:
Van ezektől olcsóbb is pl hd 5450 nem lenne jó?
2016. febr. 17. 17:35
 14/29 A kérdező kommentje:
Vagy egy hd 6450.
2016. febr. 17. 17:36
 15/29 MGéza ***** válasza:
Vásárlásnál arra ügyelni, ha esetleg fekvő házban van(pl dell vagy siemens, akkor esetleg alacsony profilos kellhet. Ha normál atx vagy matx towerben akkor normál profilos. Ezért kérdeztem rá az első kérdésben.
2016. febr. 17. 17:37
 16/29 A kérdező kommentje:
És passzív hűtőset szeretnék mindenképpen, amiket én írtam azokból van és azok a legolcsóbbakl is, kérdéses hogy tudják e a 4k-t ehhez a részéhez nem értek.
2016. febr. 17. 17:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Nekem a definició szerint nem htpc-m van tévesen használtam a htpc szót már megbeszéltük így nekem bármilyen vga belemegy csak azon kritériumoknak kell megfelelnie amit leírtam.
2016. febr. 17. 17:40
 18/29 MGéza ***** válasza:
Ne vezesd tévútra akkor a válaszolókat. Nem mind1 hogy Htpc amit bárhova magaddal tudsz cipleni vagy ATX tower, amit max kocsi csomagtartójában :) Olyat válassz, ami tud dx11-et. Ha új kell, akkor GT 720-730. Ati 5XXX szériától támogat dx11-et.
2016. febr. 17. 17:43
 19/29 MGéza ***** válasza:
Esetleg használtan GT 640 is szóba jöhet, gondolom cél az olcsóság.
2016. febr. 17. 17:44
 20/29 MGéza ***** válasza:

Úgy mellesleg mi ez itt? Csak azért, mert nincs olyan. De ez csak példa, sértődni nem kell:

[link]

2016. febr. 17. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!