Htpc-be milyen olcsó vga-t ajánlotok?
Van egy egy jó monitorom full hd felbontású, de később majd 4k-ra szeretném cserélni, a gépem többi része elég régi egy 2 magos athlon II cpu, de a lényeg hogy a vga dolgozzon helyette 4k-s videóknál, mert ez már egy combosabb full hd-t sem bír, mivel régi integrált alaplapi igp van benne ami még nem támogat ilyesmiket.
Szóval milyen modern kártyát tudok venni ami ezekre jó és mindent le fog játszani a gép simán? Használtan is jó minél olcsóbb egyáltalán nem játszani kell.
Tedd fel magadban a kérdést ha sértődött lennék akkor tényleg megkérdezném hogy most mi van? Most akkor van olyan alaplap amin am3 foglalat van és mellette nincsen pci express avagy nincsen. Szerintem nincsen ilyen alaplap...
"Úgy mellesleg HTpc méret és nem erő alapján van definálva. Szóval attól hogy valami régi, még nem lesz Htpc."
Nekem édes mindegy mi a neve, csak azt tudom mire szeretném használni, én arra szeretném használni amire egy htpc-t. De akkor nevezzük pc-nek amibe egy olyan vga-t szeretnék tenni amit sokszor htpc-kben használnak.
Így jó lesz?
Úgy mellesleg mi ez itt? Csak azért, mert nincs olyan. De ez csak példa, sértődni nem kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!