Proci csere után gép felpörög de nem ad képet? Help!
Barátnőmnek összeraktam egy gépet itthon talált régi alkatrészekből. A hardverek mindegyike hibátlan, egyenként teszteltem mindent. A gép elindult, minden prímán ment, viszont kevésnek tartottam a bele került procit (egy Dual Cores Celeron volt benne) így ezt cseréltem egy Intel Core 2 Duo E6700-as 2.66GHZ-es procira. Az alaplap oldala azt írja, hogy támogatja ezt a procit, azonban mikor beraktam (természetesen nagyobb hűtővel mint ami a celeronon volt) a gép bekapcsolásakor minden szépen felpörög, azonban nem ad képet, és újra se tudom indítani a gépet csak teljes áramtalanítással. Szóval nem reagál se a hosszan tartott power gombra se a resetre. CMOS resetet próbáltam nem segített. Aggasztó, hogy még a bios teszt se fut le. Mivel próbálkozhatnék?
Asus P5LD2-VM
2x 1GB DDR2 800Mhz Kingston
400W-os Codegen (igen tisztában vagyok vele hogy egy f*s, idővel cserélni szeretném.)
Hitachi Deskstar 80GB HDD Sata2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!