Hogy hívják azt a kis kockát, amivel a winchesteren lehet összekapcsolni a tüskéket, hogy pl slave, vagy master-ben legyen?
Figyelt kérdés
Egy kis fekete faxom kocka, kis hangyapucányi... műanyag a boritása , a belseje meg talán sárgaréz, egyszerű mint a faék.. de meggyártani úúú...nem vállalnám be.. mennyit érhet?10 ft-ot? annyiért nem is lenne érdemes,egyáltalán kinek érdeke ilyet gyártani? valaki ezért fenn tart egy gyárat, hogy ilyet dobjon a piacra? de nem is ez a lényeg .... iciripiciri, de nem jut eszembe a neve, annyira bár nem is fontos, de zavar, hogy nem tudom , számtek boltban lehet ilyeneket kapni? alufóliával össze lehet kapcsolni? ( helyettesítés szempontjából) ?2016. febr. 14. 22:30
1/4 Trevor. válasza:
jumper a neve
Szerintem nem érhet sokat (most nem néztem utána), kb. annyi lehet az értéke, mint egy házventilátorhoz való csavarnak, talán még annyi se. Nekem van itthon jópár, megmaradt régebbi IDE HDD/CD meghajtókról.
2/4 A kérdező kommentje:
JUMPER!!! Ténylegg geeeeecc :D ha megöltek volna sem jutott volna az eszembe
2016. febr. 14. 22:35
3/4 A kérdező kommentje:
kössz:D
2016. febr. 14. 22:35
4/4 anonim válasza:
biztos van valahol taiwanon egy jumpergyár, ami konténerszámra ontja a jumpereket. :) ha nagyon kell, ~100 ft-ért küldök neked postán (postaköltség), de kb bármelyik rossz winyórol leszedheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!