IP kamerát szeretnék Iphone telefonnal összekapcsolni router nélkül. Van rá lehetőség?
Van egy Wansview NCM-752GB IP kamerám, amit vadetető megfigyelésére szeretném használni 12v-os akkumulátorral.
Kb 40m-re van egy zárt faépületem, ahonnan szeretném mobillal, vagy tablettel fogni a kamera jelet. De a bajom az, hogy router kell a két készülék közé. Meg lehet valahogyan oldani, hogy ne keljen közé semmi? Vagy ha nem, akkor valamit tudnátok ajánlani, ami 12v-os akkumulátorral megy?
Nem ismerem a típust. Kézikönyv leötléséhez, meg regisztrálni kéne az oldalukon. Szóval így vakon nem tudom neked megmondani, ez megint tipikusan olyan, hogy csak akkor tudnám megoldani, ha látnám. Így távsegítségbe szinte lehetetlen.
A legtöbb ilyen kamerának van webes felülete (mint egy routernek), ahol elérheted a beállításokat. Illetve direkt csinálnak ilyen célszoftvereket a gyártók, amivel elérheted. Ha megvan, ott keress AD-HOC vagy AP módot.
Kell hozzá router, vagy wireless acesss point írányított antennával. Másképp nem tudod megoldani.
Akku meg kell egy jó nagy.
Értem. Szóval akkor mindenhogyan kell egy harmadik eszköz. Esetleg a telefon nem tud létrehozni egy hálózatot, amit a kamera lát és fel tud rá lépni? Gondolok itt valamiféle programra... Iphone 4s-em van...
A nagy aksira mit értesz? Minimum mennyi ah-ra gondolsz?
A telefon tud ugye hotspotként működni, csak azt 40 méterről nem fogja fogni a kamera.
Akku azért kell nagy, mert a kamera azért vesz fel áramot.
Éjjel ha bekapcsol az infrája, 5-15watt kamerától függően.
Pontosan akkor fogod megtudni ha megméred. Ugyanis a specifikációjában sem mindig pontosan adják meg.
Na, akkor ez most teljesen leszűkítette a lehetőségeket...
Marad a vateráról egy router 1500ft-ért, ami 12v-os. Tápnak pedig kap egy aksit. remélem azzal elmegy.. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Megoldás:
HTC telefonon Wifi Hotspot meg lett osztva, internet kikapcsolva. Így is kapcsolódik az IP camera, melynek a képét még kb 40-50m-re is akadás mentesen is tudtam fogni.
A hálózatra kapcsolt iphone telefonon is jól lehetett a camera képét fogni.... Summa: így működik.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!