Hogyan étterem el a router beállítási felületét mobilomról, egyáltalán van e ilyesmire lehetőség?
Akkor tudod elérni, ha közvetlenül lapcsolódik a mobilod wifin keresztül a routerhez.
Ugyan azt az ip címet kell. Beírnod, mint az asztali gépről.
Nem túl biztonságos, ha Wifiről is elérhető az admin felület. Szerencsésebb lenne korlátozni (ha jelenleg nincs így).
Off: étterem? :D
Bocs
Érhetem* :) am a router ip-t beírtam és nem lépett az admin felületre
#2 Ezt meglehetősen bogyolult lehet beállítani (sőt, többnyire lehetetlen), hogy wifin ne lehessen elérni. Hogy lehetne megadni azt, hogy csak 0-100-ig lévő ip-k léphessenek be, mikor erre nincs mód? Vagy adsz egy fix ip-t az egyik gépnek és akkor csak arról lehet belépni, vagy hagyod, és akkor minden hálózaton lévő gép eléri. Szerintem ésszerűbb normális wifi jelszót és admin jelszót használni.
A kérdésre válaszolva, ha nem mobilneten vagy, hanem wifi-n akkor pont úgy kell elérni mint pc-ről.
Nem értem hogy jön ide a tyúkbél...
Amúgy a telefonom közvetlen csatlakozik wifi-n keresztül a történhet és szeretném mobilomról is elérni az admin felületet...
Vagy ehez kell még a tyúkbeled is? :D
wdhun köszönöm válaszod de nekem úgy vmiért nem megy
beírtam mobil böngésző az up-to-date de nem adja be...
Azt írja error 102 stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!