Miért nem látja a Win (7) Intéző a Sek / slave HDD-t?
Figyelt kérdés
Réegbbi HDD-ket szeretnék átnézni (esetleg használni ha még jók) de nem látja az Intéző, Telepíteni, adatot menteni sem tudok. A Saját gép / Lemezkezelő viszont látja, rendben találja. 40, 80, 120 GD IDE Samsung ill. Maxtor vinyók2015. nov. 27. 09:36
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, este leszek ismét gép előtt !
2015. nov. 27. 13:25
3/4 A kérdező kommentje:
A lemezkezelőben nézem és ott már van neki betűjele: E. Egyébként a következőt szeretném megoldani: van egy volt munkahelyem gépe Xp futott rajta. Valamiért most nem indul, de vannak rajta adatok, táblázatok amelyeket most jó lenne megnéznem. Sajnos nincs particionálva. A javító telepítést sen fogadta. Arra gondoltam telepítem az Xp-t erre a most vizsgált külön Hdd-re. Ez lenne a rendszer, a problémást meg slave-ra állítva használnám. No ezért kellene ez a "láthatatlan" Hdd. Bízom benne jól gondolom a menetet?
2015. nov. 27. 18:49
4/4 anonim válasza:
Ha rendszert telepítesz rá, akkor a telepítő meg fogja formázni a winchestert és felülír neked mindent.
Vagy egy live (CD-ről futtatható) operációs rendszerrwel kellene próbálkoznod, vagy még a GetDataBack nevű programot szokták ajánlani ilyen célra. [link]
Nekem van egy régi WXPEE telepítőm, amin van ERD Commander (Ez is lemezről fut). Eddig még általában boldogultam vele, ha adatot kellett lementenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!