Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha Windows 7-ről Windows...

Cameron Poe kérdése:

Ha Windows 7-ről Windows 10-re frissítek, akkor minden megmarad a gépemen?

Figyelt kérdés
Megmaradnak a fájljaim, a telepített, és a telepítetlen programok? Ha megmarad akkor működni fognak a telepített programok, játékok?

2016. febr. 14. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen, viszont naponta kiirnak ide ilyen kérdéseket, hogy valami nem fut azóta...

Nálam is jelentkezett egy játék nem ment utána újra kellett telepíteni.

De ne frissítsd egyébként, nem éri meg semmi extra nincs benne ami miatt lenne értelme...én 1 hétig szórakoztam vele, vissza állítottam win7et

2016. febr. 14. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdés már kiírták többször is,ajánlott a tiszta telepítés.
2016. febr. 14. 11:22
 3/7 Lord Hidan ***** válasza:
Nekem megmaradt minden játékok is ugyan úgy mentek de vissza váltottam 8.1re mert akadtak a videók win10-el játékok ugyan úgy mentek de bármilyen videót néztem akadt
2016. febr. 14. 11:24
 4/7 Trevor. ***** válasza:
A tiszta telepítést ajánlom inkább. A fájlokról csinálj backup-ot másik partícióra/másik HDD-re/külső HDD-re és akkor nem kell egyenként kimásolgatnod a dolgokat és attól sem kell tartanod, hogy adatvesztés történik.
2016. febr. 14. 11:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok, megy a like!
2016. febr. 14. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
IGEN,csak be kell állitani :D
2016. febr. 14. 12:21
 7/7 San Bernardo ***** válasza:
ELVILEG igen. De a Windows útjai kiszámíthatatlanok, ami tényleg fontos, azt mentsd biztonságos helyre.
2016. febr. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!