Van erre megoldás a Razer Kraken USB headsetnél?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy ilyen fejhallgatót,ezt nem a drágábbik 7.1 USB változat ezt azért írom mert ahogy olvastam annál is van ilyen probléma de ott egyszerűbb a megoldás. Szóval, miután feltelepíttem a Synapse-ot egyértelműen szebb lett a hanghatás,tesztre szabtam mindent ahogy nekem jó,DE! Arra lettem figyelmes,hogy ha játszom vagy letöltött(a gépen lévő) zenét hallgatok akkor még oké a hang,de ha böngészőn keresztül mondjuk youtubeon hallgatok bármit,akkor jelentősen halkabb és rosszabb a hangminőség. Ahogy írtam,a komolyabb USB 7.1-es fülesnél írtak erre megoldást,hogy ki kell lőni egy bizonyos RazerKrakenHelper alkalmazást,de itt ilyet az én esetemben nem találok,mivel nem egy típus. Nagyon hálás lennék valami segítségért mert így biztos nem tartom meg ezt a fülest,ilyen minőséget egy 6ezer forintos füles is tud nyújtani.2016. febr. 12. 11:25
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és egy új fejlemény: internet exploreren keresztül ha youtubeozok akkor pedig szintén jó :D
Chrome,Opera <- ezeknél pedig jelentkezik a "hiba"
2016. febr. 12. 11:36
2/2 A kérdező kommentje:
Idő közben rájöttem,hogy mi a megoldás,leírom ha esetleg valakinek ugyan ez a hiba lépne fel: Én Ccleaneren az "automatikusan induló programok"-nál letiltottam a RazerLauncher-t és utána már minden jó volt.
2016. febr. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!