Mi a véleményetek a Razer Kraken USB 7.1 fejhallgatóról?
Jól fontold meg, hogy tényleg USB-s kell-e, nem akarod-e néha telefonhoz is használni vagy bármi máshoz amin nincs USB.
Amúgy nagyon jó füles, én barátomnál próbáltam ki ugyan ezt a típust és nagyon szépen szól, szép a magas és a mély is benne, a középhangok géjmelésre pont jók, a hangszigetelése nagyon jó, puha tehát nem fog fájni a füled tőle.
"legolcsóbb Razer"
a márka miatt csak az vesz fülest aki kicsit sem ért hozzá:D
A legolcsóbb alatt azt értettem,hogy nekem fölösleges lenne a Pro változat ami jack-es mert úgy is csak géphez fogom használni,mindíg is ki szerettem volna próbálni egy Razer terméket főleg fejhallgatót,nálam ez a legolcsóbb változat jöhet csak szóba jelenleg,nem vagyok úgy eleresztve,hogy 20k fölött vegyek headsetet.
Utolsó válaszolónak pedig: Ezt a hozzászólást kb 3 helyen olvastam ebben a témában így ,hogy már negyedjére is odahányod ezt valahova kérlek fejtsd már ki miért ez a véleményed...
#5: Sajna dolgozni kell mennem, úgyhogy engedelmeddel egy régebbi kommentemet másolnám ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Nem rettenetes a Kraken, ha valaki a hatalmas basszusokat szereti és elsősorban játékra használja. De ennyi pénzért szinte csak jobbat lehet venni.
Az, hogy úgy szar ahogy van. A 7.1-es füles, mint dolog, parasztvakítás. Sztereóval ugyanolyan térhatást tudsz elérni, mint a 7.1-el (sőt, jobbat, mivel így most egy csomó szar membrán van a füleid körül 2 minőségi helyett).
Anyagminősége kacat, a "gamer" és a "razer" szócskákra dobod ki a pénzed. 16 000Ft környékén már egész normális RENDES füleseket tudsz venni, mikrofonnak meg ált. a legolcsóbb 1000Ft-os is megfelel, úgyis kb. ugyanolyan minőségű mint a Razer-é.
Felejtsd el ezt a sok "gamer" szart, vegyél rendes fejhallgatót, ahol nem azt fizeted meg, hogy szép színes, meg 16 millió színben világít, amit úgysem látsz, hanem a hangminőséget.
Tessék, ezzel a fülessel fényévekkel jobban járnál. De ajánlott még körülnézni az Audio-Technica, az AKG háza táján is, hasonlóan jó füleseket gyártanak.
A Razer, Asus, Steelseries meg a többi "gamer" fülest meg kerüld el, kacat az összes (A HyperX Cloud II-t kivéve, mert az igazából egy rendes fejhallgató, egy mikrofonnal, átnevezve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!