Melyik a jobb tápegység?
A jelöltek amiket kiszemeltem!
Ezek férnek a keretbe!
Az a kérdés melyik vinné el a konfigom 100%-os terhelés mellett?
Konfigom: Intel core i3 4330 , Gigabyte R7 260X , 8 gb ram.
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
ezek kozul is valogathatsz:
Chieftec A80 450W - OEM
CTG-450-80PB
Thermaltake München 430W [80+]
W0391RE
Xilence Performance A 430W [80+]
SPS-XP430R5/XN030
semmi kiemelkedobbet nem lattam a BQT S7 350 en kivul ezen van 6+2pin is ellneben s CPS-400S al amin 6pin van
meg persze HCN, APN is vagy GPA B8 ...
Amire te itt gondolsz az a CFT és a CWT belső se rossz.
CPM az egy új széria.
A Chieftec is jó.
#13 nem emlekszem Sirtec CFT re, uj cft t keg beknfigyeltem (ha mashol van) mer magyaron nem lattam
CPS-500S rol van Sirtec beles teszt meg CWT beles
de annyira nem melyedek bele belepos tapok tesztjebe aminekneleg sok negativuma van mar pusztan adatai alapjan is... igy csak ha voloban nagyon jol teljesit akkor tartom erdemlegesnek
arra hogy ajanljam is nem arra hogy "tiltsam" (persze ha meggyoz erre valami...)
CWT belso se rossz azt irod - ezt mind nagyon jol tudjuk nem? de mint magad is irtad tipusai vannak es ezeket varialjak is...
szoval tok mindegy hogy valami CWT ha lehet csucsminoseg meg alja alatti is...
ha neked kerdezo valamilyen erzelmi okokbol, vagy tetszes, vagy marka miatt muszaj hogy Chieftec vagy Corsair legyen akkor a te dontesed
bar gepedhez eleg a VS 350 is 450 nek nem tudom van e minosegbeli elonye, elvileg mind ugyanazt a belsot kaptak, de 450 en 2db 6+2 van, 350 en 1db 6+2 (te gepedhez e is eleg)
amugy nem tudom menyire hangos 260X ed de peldanyfuggo es hazilag alithato a veti (talan ezen is, mert mason igen) gephazad szelozesetol is fugg
CPS-400S en 1db 6pin van ezt azhiszem irtam
mint mar irtam en a BQT S7 350 t vennem mert bar ez is hianyos de szerintem még igyis mesze magasan a tobbi ebben a boltban ebben a savban levok felett all
erdekes pl hogy System 8 400 at nem aruljak... mert pl. az is lehetne egy variacio
ket altalad kibezet kozt tudod most mar mi a kulonbseg
VS kabelei is kicsit hosszabbak (10cm el)
CPS en 4pin cpu csati van csak, ami persze nem problema de azert kesobb ez is lehet hatrany (meg egy Phenomhoz amugy is idealisabb 8pin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!