Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nem kell gamer gép (nem...

Ha nem kell gamer gép (nem játszok semmivel) és nem is kell hordozni, akkor is érdemes laptop helyett számítógépet venni?

Figyelt kérdés
Most is a laptopra van dugva a monitor, egér, hangfal, stb.. csak már öreg egy újat szeretnék venni.
2016. febr. 7. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi a keret?

Asztalibol olcsobban lehet ugyanoolyan teljesitmenyt kihozni, es valameddig fejlesztheto is. Ha elfer, en inkabb asztalit vennek, lehetoleg hangtalan hutessel ha a keretbol megoldhato.

2016. febr. 7. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
keret 150 max. 200
2016. febr. 7. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes asztali mellett dönteni (és ezt egy laptopról írom). Sajnos hordozhatóság miatt laptopot is tartok, de pl ventilátort kellene benne cserélni és 17e lenne. Asztaliban, ha kikopik, akkor fillérekből megoldható...
2016. febr. 7. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:

En valami ilyesmit vennek, ossz 178500ft: (pcx.hu)

[link]

Sporolni a memorian, ssd-n, merevlemezen lehet.

Egy csendesebb processzorhutot erdemes lenne venni a gyari helyett.

2016. febr. 7. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia igen ha csak otthon használsz gépet és nincs szükséged arra hogy ide oda hordjad a laptopot akkor jobban jársz egy asztali géppel. Szerintem ha ezt így össze rakod akkor évekig nem lessz rá gondod mivel eza legfrisebb verzio az asztali gépek közül.
2016. márc. 18. 05:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok az 5-ös válaszoló a gépet lehagytam XD

[link]

nos szerintem ez így jó lesz 5-6 évig főleg ha nem játékra kell.

2016. márc. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!