Érdemes TOSHIBA laptopot venni 90e körül?
nekem Lenovo B50 -em van 70 -ért vettem...
Szóval így nem tudni, esetleg konkrét típus?
Mert lehet jó ár, és lehet lehúzás....
Még pontosan nem tudom,hogy milyen típust vegyek.
Most még asztali gépem van erről szeretnék váltani notebookra.
Azt hallottam,hogy a Toshiba megbízható márka ezért szeretnék ilyet venni,de lehet hogy más márka mellett döntök majd,ezért lennék a véleményetekre kíváncsi.
Toshiba annyi megbízható mint az ASUS, HP, ACER...
Olcsókközt vállogatni kell, utána olvasni milyen hibái vannak.
Drágább minőségibbek közt pedig meg már nincs ilyen gondok...
Ismerősöm 280 -ért vett DELL -t SSD meghajtóval, 5mp alatt indul 0-ról.
Ha ez nekem szól én Lenovo -t vettem mert az volt jó áron.
És mint írtam egy árkategórián belül nézve mindegy hogy milyen a gyártó.
Ugyan olyan minőségű terméket kapsz...
Olcsó notebook, olcsó burkolat, gyengébb CPU, RAM...
Drágább árkategóriában erősebb hardver...
Egyedül 2 kivétel van: Sony és Apple termékek, azok 20~30% -al többe kerülnek mint egy azonos képességű más gyártmányú notebook.
#6: inkább az hogy jóval kevesebb van belőlük forgalomba.
Nekem az A300 -as széria hibájával telt be a Toshibánál a pohár.
3× volt szervizbe ebből 2× cserélték, hiba megmaradt...
Tápra rákapcsolva gép lefagy, mint kiderült az alaplapon valami energia szabályzási gond okozza, azaz a "ha 2. mag aktív" akkor túl fesz keletkezik.
Úgy lehetett megoldani hogy letiltottam csökentett módba a 2. CPU magott, így érdekes módon továbbra is 2 magos maradt. :-D
miért, szerinted Toshiba laptopból olyan kevés van forgalomban? Az Asus-Acer-Lenovo most lett pár éve sláger, előtte nem is ismerték, csak mivel olcsón belehet szerezni, tömegével importálják Kínából.
Az A300-ból melyik tipusod volt pontosan, mert egy jó pár kijött belőlük és nem egyforma alkatrészekkel szerelték őket.
IBM, majd felvásárlása után Lenovo nagyon rég a piacon van.
ASUS, Acer is már a múlt évezred óta...
És ne feledjük hogy HP még a nagy Alma (Apple) előtt is gyártott,
és ha jól emlékszem HP -s alkatrészekből építették első gépet Apple alapítója. (és nem Steve Jobs)
Szóval az említett gyártók a '80/90 -es években már nagyban forgalmaztak...
És Toshiba satellite A300 -as volt, 2 magos pentium CPU -val, amiről beszéltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!