Érdemes gigabites routert venni?
Laptop gyártói adatlapján ezt találtam: LAN: 10/100mbps, WLAN: Dell™ Wireless 1705 802.11b/g/n.
Érdemes gigabites routert vennem, ha leginkább wi-fin lenne használva a laptop? Feleslegesen nem akarok pénzt áldozni rá.
Köszönöm a segítséget előre is.:)
BM-Striker hozzászólását kiegészíteném azzal, hogy mindkét Routert is lehet okosítani. A tp-link WR1043ND-ra, hirtelen kidobott egy openWRT-s okosítást - [link] (FIGYELEM! A cikk, mivel több éves, ezért is, a tp-link WR1043ND egy korábbi router veriójához készült).
Az Asus routereket is lehet okosítani: [link]
Ezzel az a jó, hogy ha a laptopodat máshova viszed, akkor még Seed servert is tudsz varázsolni otthonra, de printer szerverként is tud funkcionálni.
Igen, de szerintem kb. 40 megabites netig jó a 10/100-as portokkal operáló is.
G.
Köszönöm, az eddigi válaszokat. Ahogy utánaolvastam más fórumokon, ott is csak a gigabites routereket ajánlják. Még, ha nem is a legolcsóbb, akkor marad az.
Még annyi, olvastam, hogy panelba jobban ajánlott a dual band eszköz. ASUS RT-N56U-t néztem. Hasonló árkategóriában mint amit linkeltetek is. Ez is jó lehet?
Köszönöm!
A géped támogatja a Dual band-et?
Mert egyébként a N18U adja a legjobb jelerősséget.
Pontosan nem tudom, de én inkább a nemre tippelnék, nem egy mai darab. Akkor inkább marad az általad linkelt ASUS RT-N18U.
Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!