Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit a baja a számitógépnek ha...

Carpenters kérdése:

Mit a baja a számitógépnek ha Windows inditásánál a következőket irja?

Figyelt kérdés

PCI Devices Listing

Verifying DMI pool data

A Windows utána betölt de a videokártya nem működik rendesen 43 hiba kódal leálitja a Windows mert problémát jelzett. A drivert letöröltem már és újra raktam de még mindig nem jó

2016. febr. 6. 19:17
1 2
 1/11 dfdssss válasza:
Milyen verziójú windows, milyen video kártya?
2016. febr. 6. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Windows 7 professional. És eg Geforce gtx 650 ti videokártya.Ja és még ki írja windows elött azt is

IDE Chanel 1 Master Disk HDD S.M.A.R.T. capability ... Disabled ez kimaradt.

2016. febr. 6. 19:56
 3/11 P.O.C. ***** válasza:

Azokat mindenkinek kiírja. Semmi hibát nem jelez.

Ezzel a programmal próbáld meg törölni a drivert:

[link]

Ez után a legújabbat rakd fel az nvidia honlapjáról.

2016. febr. 6. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Letöröltem DDU-val és felraktam a legújabbat de még mindig hibát jelez az eszközkezelő. Egyébként most telepítetem újra ezen okokból de az se segitet.Ha esetleg lenne más megoldás várom a válaszokat.
2016. febr. 6. 22:12
 5/11 dfdssss válasza:

1. töltsd le a ddu-t, a guru3d-n megtalálod a legújabb verziót. Töltsd le a legújabb nvidia drivert is.

[link]

[link]

2. indítsd a windows safe módban (F8-at nyomd az alaplap bootképernyője után)

3. indítsd el a DDU-t hogy uninstalláld az nvidia drivert

4. windows restart, itt javaslom ne legyen net, mert hajlamos a windows updatről frissíteni

5. betöltött a win, indítsd el a driver installt

2016. febr. 7. 07:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent a leírtak közül ugyanúgy de még mindig 43 hibakód.És a geforce experience pedig mindig frrjsiteni akarja ugyan arra a verzióra ami fent van.
2016. febr. 7. 14:22
 7/11 P.O.C. ***** válasza:
Pedig szinte biztos, hogy szoftveres a baj. Szerintem a Windows újratelepítése megoldja a problémát.
2016. febr. 7. 14:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Pedig most telepítetem újra. Vagy valamit máshogy csináljak újra telepitésnél
2016. febr. 7. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:
A hibakereső két hibát talált az hogy az nvidia geforce gtx 650 ti nem működik megfelelóen a másik az hogy Lehetséges hogy a rendszer nem ismeri fel a hardver változásokat.
2016. febr. 7. 15:14
 10/11 dfdssss válasza:

Végigböngésztem ügyedben jó pár külföldi fórumot, ezzel a kártyával sokan szívnak a 43 error code miatt.

Van aki mindent (wint, drivert) újrarakott többször, egyszer csak megszűnt a hibajelzés.

Alaplapi videód van? Ha van, letiltottad?

Más usernél szintén van 43-as hiba, de minden működik, ő pl. hagyta a francba.

Se microsoft, se pedig nvidia oldalon nem találtam egzakt megoldást problémádra.

Esetleg más gépben is érdemes lehet kipróbálni a kártyádat, hogy nem hibás-e.

2016. febr. 8. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!