Újratelepítés után mi lett a baja a számítógépnek?
Az a baja a számítógépnek, hogy mióta újra lett telepítve azóta nincs internet, s nem os találja meg a modemet se. Én próbáltam visszaállítani, a rendszer vvisszaállítása egy másik időpontra, de nem engedett csak egy napot, a többi napra hiàba kattintottam, ugyanolyan mint volt.
Nem nagyon tudjuk hogy kell megcsinálni, nagyon bízom a segítségükben.
Előre is köszönöm.
Segítsenek.
uhh. Szóval... Oprendszer?
A hálózati kártya driver-ét fel kell telepíteni. A Géphez adnak telepítőlemezt az alaplapi vezérlőkkel.
Rendszer visszaállítás (főleg ha xp) nem sokat ér.
Amennyiben nincs meg a telepítőlemez akkor az eszköz gyártójának hivatalos oldaláról letöltheted (majd vidd át a gépre adathordozón). Ezeken az oldalakon ki kell választani az eszköz megfelelő tipusát. Nem megfelelő driver telepítése esetén gondot okozhat! Ez fontos.
Ahoz hogy egyszerűen megtudd mi van a gépedben töltsd le és telepítsd az aida64 diagnosztikai programot!
Ezek alapján keress rá a neten.
Másik megoldás ha az eszközkezelőben megnézed az eszközpéldány azonosítót és arra keresel rá:
(futtatásba devmgmt.msc )
Valószinüleg a többi fontos eszközillesztő sincs telepítve, ezeket is tedd fel (alaplapi vezérlők: ata,vga,processzor...)
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
De internet nélkül nem lehet tudok letölteni semmit mert nem találja nem írja ki.
A telepítőlemez megvan. A lépéseit le tudnàk írni nekem? Sajnos nem konyítok az ilyesmihez mert nem volt még ilyen problémám.
Köszönöm!
Beteszed, általában elindul egy menü...ott Next...
Ha nem megy, akkor eszközkezelőn keresztül a sárga jelűeknél/illesztő frissítése>>> célként a lemezt adod meg.
ilyenkor ha nincs azon a gépen net akkor átviszed mondjuk arról amiről most is írsz adathordozón (cd,dvd,pendrive,rack...)
...de mivel megvan a telepítő lemez nincs más dolgod csak betenni a meghajtóba és automatikusan elindul, ha nem tenné akkor jobb klikk a meghajtón és automatikus lejátszás, ha így sem menne akkor meg lesz olyan hogy setup.exe vagy hasonló azzal indítod el (ezt a AUTORUN.INF szöveges fájl tartalmazza hogy mivel).
elindul a telepítő akkor az ott található drivereket telepítsd fel (nem tudom neked milyen de rajta vannak a driverek) Szépen magától feltelepíti. Majd ha végzett újkraindítást kér, tedd meg és örülj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!