Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows XP újratelepítés után...

Windows XP újratelepítés után miért nincs internet?

Figyelt kérdés

Pontosabban van itthon egy régi gépem, nem egy nagy szám, de csak internetezésre használom, és mivel már nagyon lassú volt gondoltam, hogy tegnap újratelepítem!

Minden simán ment tegnap reggel telepítettem újra és akkor még egész estig volt rajta internet!

Ma reggel bekapcsoltam és 1-2 programot feltettem rá, és amikor utánna internetezni akaram már nem tudtam rajta mert olyan csiga lassúsággal tölt be rajta minden, de internetkapcsolat az van mert a laptop és a telefonom működik rajra wifi-n keresztűl!?

Szerintetek mi lehetett így hírtelen a baja, mert már nem leőszőr telepítettem újra és akkor nem volt ilyen gond, és a küldött csomagok is hírtelen lecsökkentek, de a hálózatra nem gyanakszom mert wifi-n keresztűl működik?!?

2015. márc. 23. 15:20
 1/5 A kérdező kommentje:

A drivereket, azt is feltettem mindet!

Külön a netet soha nem kellett beállítani, meg ezt nem is nagyon értem, invitel micro internetem van!

Szerimtem vírus simcsen rajta mert rajra van a nod32!

2015. márc. 23. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak internet kell, akkor tegyél fel Linuxot. Ha öreg a géped, akkor ne a legújabb Ubuntut válaszd.
2015. márc. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennek a Linux fannak ment egy piros.

Miket tettél fel? Azok közül okozhatja az egyik. Egyenként távolítsd el amit telepítettél, hátha jó lesz.

2015. márc. 23. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó, majd lehet megpróbálom egyszer feltenni, de most erre nincs időm!

Programok közül viszont semmi komolyat nem tettem fel szerimtem mitől előállt a hiba!

windows media player 11 (de ezt csak azért tettem fel h felismerje a telefonomat) azon kívül, total commander, winrar, google chrome, nod32, vlc és a gimp-et!

Nincs erre valami ésszerű megoldás!

2015. márc. 23. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Na mindegy hálistennek megoldódott a probléma vírusos volt az egyik program!

De ezért köszönöm szépen a válaszokat!

2015. márc. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!