Nah mégegyszer! 4 gyors kérdés! Milyen lenne ez a konfi?
1. Proci: i5-6600K (gondolkoztam az i7-6700K-n de csak nem beszéltem rá magam, lehet hogy időállóbb lenne de túl sok az a plusz 50 000, azt inkább másra fordítom)
2. Milyen hűtés kéne erre az i5-re? Egy jó kis tuninghoz, kb. egy Ghz-t szeretnék húzni. Be Quiet Dark Rock 3? Vagy az nem elég? És milyen lap? ASUS Z170 PRO GAMING? Ezek csak példák, annyira nem konyítok a tuninghoz, de meg fogom tanulni, kérek majd segítséget hozzá és utána olvasok, azonban ha leírjátok nekem hogy mi kéne hozzá (mármint alkatrész: táp, hűtő, lap, akkor az egy nagy segítség. Táp: SEASONIC G Series 550 vagy ink 650?
2. Videókártya: [link]
És a nagy kérdés, hogy ebbe hogy tudom majd használni (csatlakozók szempontjából) ezt a 3 monitort: 2 Benq GL2250 és egy DELL U2515H? A dell-t dugom a hdmi-be, az egyik benq-t advi-ba a másikat átalakítóval a display portba?
3. RAM: Érdemes ramot húzni, ha igen akkor milyet?
ÉN valamelyikre gondoltam a kettő közül: HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15
Kingston 240Gb SSD + Seagate 2Tb, samsung 500gb és 250gb
4. Zalman z11 plus házba ezek beleférnek? Elvileg igen
+Natec Genesis HX88 Real 7.1
Végleges: i5 6600k + Be quiet! Dark rock Pro 3
Asus Z170 Pro Gaming, Asus strix r9 r90x
HyperX Savege 2x8 Gb 2133 Mhz
Seasonic X series X 650
Monitorok és tárhelyek nem változnak
És ezt mind beleöntöm egy Zalman z11 Neoba
Kihagytam valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!