PCX mégse olyan gyors?
Figyelt kérdés
Csak mert mindenhol olvastam, hogy 1-2 napon belül kiszállítják a rendelt cuccot. Na én hétfőn rendeltem tőlük pár hardvert, azóta is az van a rendelésem opcióban, hogy csomagolás alatt, meg hogy folyamatban. Írtam emailt is de arra se reagáltak. Szerintetek meg se fog jönni, vagy rendeljem meg iponról, hogy előbb kijöjjön?2016. jan. 8. 14:47
1/3 Tengor válasza:
Mit rendeltél? Van nekik raktáron? Ha e-mailre válaszolgatnak, akkor nem tudnak csomagolni, ne zavard őket!
2/3 anonim válasza:
Ipon jellemzően sokkal drágább. Ha gyorsan le akarod tudni a dolgot, hívd fel őket, ránéznek a rendelésedre és tájékoztatnak. Valószínűleg a központi raktárból várják be a cuccokat épp.
A raktáron lévőkre vonatkozik az 1-2 nap, de ugye nem várható el, hogy minden termékből X darab legyen náluk :) Erre vannak a magyar forgalmazók.
3/3 anonim válasza:
Én évek óta a pcx-nél rendelem meg a dolgokat amire szükségem van, mindig megjött 2-3 munkanapon belül a postapontra :) sőt mikor komplett gépet szereltettem össze az is megjött 2-3 munkanap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!