Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX mégse olyan gyors?

PCX mégse olyan gyors?

Figyelt kérdés
Csak mert mindenhol olvastam, hogy 1-2 napon belül kiszállítják a rendelt cuccot. Na én hétfőn rendeltem tőlük pár hardvert, azóta is az van a rendelésem opcióban, hogy csomagolás alatt, meg hogy folyamatban. Írtam emailt is de arra se reagáltak. Szerintetek meg se fog jönni, vagy rendeljem meg iponról, hogy előbb kijöjjön?

2016. jan. 8. 14:47
 1/3 Tengor ***** válasza:
Mit rendeltél? Van nekik raktáron? Ha e-mailre válaszolgatnak, akkor nem tudnak csomagolni, ne zavard őket!
2016. jan. 8. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ipon jellemzően sokkal drágább. Ha gyorsan le akarod tudni a dolgot, hívd fel őket, ránéznek a rendelésedre és tájékoztatnak. Valószínűleg a központi raktárból várják be a cuccokat épp.

A raktáron lévőkre vonatkozik az 1-2 nap, de ugye nem várható el, hogy minden termékből X darab legyen náluk :) Erre vannak a magyar forgalmazók.

2016. jan. 8. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én évek óta a pcx-nél rendelem meg a dolgokat amire szükségem van, mindig megjött 2-3 munkanapon belül a postapontra :) sőt mikor komplett gépet szereltettem össze az is megjött 2-3 munkanap alatt
2016. jan. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!