I7-es proci, mégse olyan gyors, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem egy i7 4770k procim van ami egy nVidia GT 360 vidikarival társul. Az egyik barátomnak ezzel ellenben i5-ből a legjobb videókártyailag meg kb, ugyanaz vagy rosszab.
Ugyanabba a játékba neki 100-120 fps, nekem 60-80 fps.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat
2014. febr. 5. 18:20
1/6 anonim válasza:
melyik játékról van szó ? és milyen vga van az ő gépjében? az I 7470K csak játékra fölösleges vétel volt vehetél volna egy i5 ős procit is mert ugyan azt tudja játék alatt a másik meg ez a vga egy sz**r . ez low profile nem játékra tervezett . ilyen proci mellé már legalább egy hd 7950-gtx 680 paszol ez minimum amit mellé kellet volna tegyél. ad el a procit és vegyél egy fx procit + lapot vagy vegyél egy i5 procit meg erősebb vga-t . video kártya cserére mindeképpen szükséged lesz. neked is bele magyarázták a fejedbe hogy így I7 úgy I7 miközben a vga-t meg elhanyagoljátok sokan nem kell csodálkozni egy aránytalan gép össze állítás esetén ez történik fölösleges ki dobott pénz gratulálok !
2/6 anonim válasza:
jah és azt ki hagytam játékra első sorban erőss video kártya nem processzor szükséges !
3/6 Jozsika2013 válasza:
Egyetertek, nekem i5-om van, barmilyem jatekkal elbant eddig. I7 inkabb programozashoz kell. Ahhoz jona HT meg ilyen dolgok.
4/6 anonim válasza:
Remélem nem játékra vetted a gépet, mert akkor csúnyán mellényúltál. Csak tudnám, honnan ered ez a brutál proci mítosz, mert hogy nem tesztek olvasása után vonták le a konklúziót, az fix...
5/6 anonim válasza:
Add el a procit + vga-t és a pénzből vegyél egy i5 4670K+ erősebb vga-t.
6/6 A kérdező kommentje:
Nemsokára vidikarit fogok venni méghozzá GTX 770 vagy 780
Én raktam össze a gépet és nem véletlen raktam ilyet össze...
2014. febr. 6. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!