Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » S. O. S bekapcsolom a gépet...

S. O. S bekapcsolom a gépet 10mp kikapcsol. Vilagit a CLR CMOS?

Figyelt kérdés

Asrock x79 Extreme 3 , táp Cilence power 600W utana neztem sok helyen azt irjak a táp nem jó.. de a tápom jó kipróbáltam más gépen.

Van a lapon egy gomb CMOS most pirosat világít, de nekem nem szokott világítani! AZt is olvastam hogy az a gomb a BIOS-ra van . Láttam videót amiben a jumpingot a lapon áthelyezik a masik oldalra varni kell 5mppercet visza tenni tartani a gombon a kezem 5mp stb.. de ugyan úgy világít. azt is gondoltam hogy a hűtésem nem jó van rá téve. LEvettem a hűtést a proci kapott új kenést de akkor sem . Van amikor bekapcsol és bírja 1,2 percet gyorsan belemgyek a biosba megnezem a hőfokot 39*40* szóval nem melegedik annyira hogy attól kapcsolna ki. Van valami öletetek??

2016. febr. 3. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!