Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most raktam össze egy új...

Most raktam össze egy új gépet de a vinyó és a dvd meghajtó még a régi, bekapcsolom és egy kék képernyő jön elő és valami cmos hibát ír. Aztán reseteltem a cmos-t és most meg a indítanám a windowst de egy kék képernyő jö elő?

Figyelt kérdés
Lehet h valami kábel nincs jó helyre dugva? Vagy mi lehet a baj?

2012. szept. 16. 20:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
előjön az a képernyő ahol lehet választani h csökkentett mód vagy normál mód vagy egy későbbi állapot...kipróbáltam midegyik módban de mindig utána egy kék képernyő jött elő.
2012. szept. 16. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Újra telepítetted a Windowst?
2012. szept. 16. 21:03
 3/13 A kérdező kommentje:

új gép összerakásakor kell valamit állítani az alaplapon?

vagy a kábelek nincsenek jó helyen?

2012. szept. 16. 21:03
 4/13 A kérdező kommentje:
nem telepítettem újra, a régin xp sp1 volt és az újba is ezt a vinyót raktam
2012. szept. 16. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor telepítsd újra.
2012. szept. 16. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Tegyél rá teljesen új rendszert, ennyi.
2012. szept. 16. 21:06
 7/13 Komplikato ***** válasza:

Akkor nincs több kérdés, nem lehet rendszert átrakni másik alaplapra, max. ha pont ugyan olyan chipset volt rajta. (Egy élő embert tudok aki megcsinálná, de neki is sok idő és csak 80%-ban sikerül.)

tehát újratelepítés lesz a megoldás.

2012. szept. 16. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha már XP, akkor sp3 legyen, ég és föld a kettő.
2012. szept. 16. 21:07
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megpróbálom újra telepíteni
2012. szept. 16. 21:10
 10/13 A kérdező kommentje:
mikor benyomom a gépet, egy pillanatra felvillan az alaplap márkája meg pár opció, aztán egyből oda lép ahol választani lehet h csökkentett mód vagy normál és utána meg megint a kék képernyő. nyomogatom végig az F12-t h boot-oljon a dvd-ről de nem megy. A dvd-be amúgy a régi alaplapomba 2 kábel is kellett a dvd-től de az újba már csak 1 olyan lapos fehér kábellel csatlakoztattam meg persze a tápkábel de volt még egy vékony szürkés zsinór de annak nem találtam helyet az alaplapon. Mi lehet a baj?
2012. szept. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!