Gtx 780 mi lehet a baj? Többi lent
gépemmel olyan problémám akadt hogy erősebb játékok alatt kilép PL: witcher 3 Wild Hunt... Grand Theft Auto V... Project Cars stb de viszont ETS 2 megy FHD MAXON gép reinstall előtt asetto corsával is játszottam ( most nincs fent )
gépem adatai
LAP:Asrock 970 Xreme 4
CPU :AMD FX 6300
RAM: uj ma tetem bele kingston hyperx 1600 16gb ..előző memóriákkal is ez a hiba
VGA: gtx 780 GHZ Edition 3GB 384BIT
táp: hx520w-- előtte energon eps 750w.. hiba ugyan az
Windows módba futtatva pl witcher 3 NVIDIA hiba üzenet jelenik meg
A képernyőillesztő nem válaszolt,és utána helyzeállt
A(z) NVIDIA Windows Kernel Mode Driver,Version 361.75 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt ?ezt a karit kivettem gtx 650 el szépen ment minden .. gondoltam táp a baja most 80P-s van bent de 750w el is ezt csinálta de csak erősebb igényű játékoknál
valami ötlet mi lehet a bibi ?
Ha GTX650 tökéletesen működik, akkor 100%, hogy a videokártya a mumus. A kérdés az, hogy a régi energon táp mennyi ideig volt a gtx780 alatt. Feltételezhetően enyhe kárt tett a videokártyádban, így azután már hiába cseréled a dolgokat, ez elő fog fordulni.
Garanciáztatást próbáld ki, hátha beveszik, hogy gyári hiba (rossz minőségű tápegység miatt amortizálódó alkatrészekről elveszik a garancia).
HX 520 nem mai tap
szimplan ki is oregedhetett attol fuggoen mennyire nyuztak es melyen korulmenyek kozt
de nagyon jofele amugy, erdemes lenne bevizsgaltatni vagy legalabb bemeretni
de szerintemnis vagy szoftveres hiba, netan gyari vga hiba, erre rasegitehetett regi tapod vagy eleve regi tapod ragta meg a vga t (netan mast a gepben +)
tiszta(!) driver ujratelepitest kellene hogy kizard
netan windows tiszta!! ujratelepites
meg egy bios reset sem artana
hazilag eszkozok nelkul mast nem tudsz
Energon anyot volt bent h gép bekapcs játékok alat kilépet utána nem is kinoztam .. Tápcsere után probáltam ujra
. De a hiba ugyan az volt.. Ram csere után is az volt a bibi szoval sokat nem volt bent az a táp
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!