Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jo gep alapadatai? Legyszi...

Jo gep alapadatai? Legyszi belso parametereket.

Figyelt kérdés

Az a szitu hogy venni akarok egy laptopot, de tok hulye vagyok a belso rendszerhez, ezert vettem egy eve egyet baromi dragan es mar tonkre is ment mert kozoltek hogy valami 1 ram nem eleg bele meg a tobbi se stimmel.

Szoval egy jo fajta gep ilyen ram, hdd, giga es hasollo adatait valaki leirna, amivel odamehetek egy boltba hogy kb ilyet szeretnek?

Nincsenek nagy terveim vele, kepeket, videot tennek ra, neteznek ami jo lenne ha gyorsan futna, es fontos hogy a neten kivuli progik is jol fussanak. Tehat egyetlen elvarasok a jo, gyors gep es hosszu eletu legyen, minel kevesebb gonddal.

200 ezer ft alatti ertekek erdekelnek

Legyszi valaki aki ert hozza segitsen es nyissa meg a gepe alapadatait es valahogy masolja ide nekem a ram meg rom meg ilyen listat ugy hogy olyan erteketet irjon ami mar ilyen arban egy jo gep!

2016. febr. 1. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van benne egy i5-ös proci, 8 GB ram, és egy normális videókártya 200 ezerért, akkor megveheted.
2016. febr. 4. 19:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Mekkora a jo video kartya?
2016. márc. 1. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy legalább 2GB VRAM legyen benne, de ez fel lesz tüntetve.
2016. márc. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!