Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jo gep alapadatai? Legyszi...

Jo gep alapadatai? Legyszi belso parametereket.

Figyelt kérdés

Az a szitu hogy venni akarok egy laptopot, de tok hulye vagyok a belso rendszerhez, ezert vettem egy eve egyet baromi dragan es mar tonkre is ment mert kozoltek hogy valami 1 ram nem eleg bele meg a tobbi se stimmel.

Szoval egy jo fajta gep ilyen ram, hdd, giga es hasollo adatait valaki leirna, amivel odamehetek egy boltba hogy kb ilyet szeretnek?

Nincsenek nagy terveim vele, kepeket, videot tennek ra, neteznek ami jo lenne ha gyorsan futna, es fontos hogy a neten kivuli progik is jol fussanak. Tehat egyetlen elvarasok a jo, gyors gep es hosszu eletu legyen, minel kevesebb gonddal.

200 ezer ft alatti ertekek erdekelnek

Legyszi valaki aki ert hozza segitsen es nyissa meg a gepe alapadatait es valahogy masolja ide nekem a ram meg rom meg ilyen listat ugy hogy olyan erteketet irjon ami mar ilyen arban egy jo gep!

2016. febr. 1. 18:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja es meg picit vacilalok ne tabletet vegyek e, igy esetleg annak az ilyen rendszeradatait leirhatna valaki max 40-50 ezres tabinak, ami mar jo netezesre, zenekhez, kepekhez stb. Persze csak a sima gepetol elteroek. Koszi!!
2016. febr. 1. 18:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne előre összeszerelt gépet vegyél, azzal csak lehúznak.

Alkatrészenként vegyél meg mindent, és szereld össze.

200.000-ből már a mai játékok is elfutnak, ha játszani támad kedved.

2016. febr. 1. 18:23
 3/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 laptopot akar, vagy tabletet

kerdezo, vehetnel Tablet bol is dragabbat es akkor annyit nyujtana mint egy laptop vagy tobbet is, ma mar rengeteg dokkolhato premium Tablet van laptopoktol joval olcsobban

laptopnak is megvannak az elonyei persze

kerdesedbol itelve teged vagy becsaptak csak (mar lehet vetelkor) vagy nem vigyaztal ra es azert ment tonkre, mondjuk laptopokkal ez a gond hogy a legtobb nagyon kenyes foleg ami olcso es hs minimalisan se vigyazol ra

2016. febr. 1. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:

Oke koszi, becsaptak, ezert kerdezek rendszeradatokat.

Pl valahol azt olvastam 2 giga ram tol mar jo egy gep, hasznalhato, eleg hosszutavon es jo munosegu a rendszere. Na ilyen adatokat szeretnek kerni

2016. febr. 1. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Még a 4gb is kezd elavult lenni, a 2 az semmi.
2016. febr. 2. 15:04
 6/13 A kérdező kommentje:
De arban sem mindegy. Lehet vagy 2000 giga ram is csak ilyen arban nincsen es biztos vagyok benne hogy nem minden ember egy 800 ezres macbookkal rohangal, ami lehet nem 2 hanem 100 giga ramos es tokeletes.. Maradjunk a realitas hatarain belul
2016. febr. 2. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
2000 GB ramos laptop, sőt még PC sincs. Maximum hatalmas szervertermekben.
2016. febr. 3. 06:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Ajjj, nem ertek hozza... Tok jo kommenteket irtok csak a kerdesre nem valaszoltok!:(
2016. febr. 3. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Menj be egy boltba, és 200.000 körül emelj le egyet, teljesen újan, és ne valami használt szétbuheráltat.
2016. febr. 3. 21:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Kiraly es honnan tudom jo e az nekem?? Az apple gepek meg 500 ezer fttol kezdodnek de lehet ugyanannyit tudnak mint egy 100 ezres. Teljesitmenye szamit nem az ara.. De nyilvan kell arkorlatot megadni mert vannak millios gepek is... De amugy itt mindenki halal gazdag mert minden kerdesnel a valasz a 2-3-4 szaz ezres gepek.. Gondolom mindenki el is hiszi, hogy majd az osszes kerdezo csak olyan dragat vesz:Dddd vicces. Ezert verik at az embereket a bena gepekkel.. Mert szegeny hul.ye odamegy es vesz talalomra egyet a sajat ertekrendjenek megfeleloen, aztan fogalma sincs rola mit vett mert nem ert a gep teljesitmeny adataihoz es majd sz.art sem er.. Ha ennyi okos van meg ratudja irni hogy 200 ezer, nem ertem miert olyan nehez a kerdesre valaszolni......... Vagy ha nem ert hozza, ne kommentaljon es kesz!!!
2016. febr. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!