Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mibe rakjam a "számítógépet"?

Mibe rakjam a "számítógépet"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy gépem, aminek az alkatrészeit egyesével vettem meg (van amit használtan)

Viszont nincs számítógép ház. Így is lehet használni, de ez okozhat valami bajt?

Kb. 1-2 hónap mire tudok venni egy normálisabb házat.

Amúgy a gép: i5-4460, asus h97 pro4, 8gb kingston memória, wd 1tb ezex, bequiet systempower 350w táp, sapphire r9 380 4gb nitro.

Szóval ha csak így simán számítógép ház nélkül használom lehet vmi baja?

Vagy tudtok tippeket adni, hogy "mibe rakjam"?

köszi.

2016. jan. 31. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak szöget ütött a fejembe a táp. A 87%-os hatékonyságot néztem, az 304 W. Ezért kérdeztem, mert alaposan ki lehet használva :)
2016. febr. 1. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:

A 350 watt egy minőségi tápnál azt jelenti, hogy legalább ennyit lead a +12 voltos ágán. Hát ez pont nem ad le annyit, csak 336 wattot, de ennek a konfignak ennyi is elég.

G.

2016. febr. 1. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Értem, köszönöm. Akkor ez megmagyarázza, miért nem feküdt ki a 450-es Corsair tápom :) Nézegettem, hogy venni kellene nagyobbat, de idáig bírta: AMD 8350, R9 270X MSI 970, plusz sallangok.

Én mindig ezzel a hatékonysági mutatóval számoltam :)

2016. febr. 1. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!