Hogyan rakjam össze ezt a számítógépet?
Figyelt kérdés
a feladat: Egy CAD tervezőiroda szeretne új munkaállomást vásárolni. A számítógépen gépész alkatrészeket terveznek. Csak CAD licensz áll rendelkezésre.
Beszerzési ár: 300.000
Előre köszi
2011. nov. 28. 10:56
1/4 anonim válasza:
A maradék 210-el meg bemész egy boltba és grafika terén a legcombosabb konfigot megveszed.
2/4 anonim válasza:
Esetleg ha nagyon alapos akarsz lenni, akkor a CAD program nevére és a system requirements kifejezésre rákeresel, elolvasod hogy mi a minimum konfig, és annál jobbat vásárolsz.
3/4 anonim válasza:
Én többek között műszaki- és látványtervezéssel is foglalkozom, és ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez jó a ha a számítógép, minél erősebb CPU-val és RAM-mal rendelkezik. A Videokártya szerepe elhanyagolható ezekhez képest.
Minimum Intel Core i7 CPU-t javasolnék és 16GB 1600MHz DDR3 RAM már elég ütőképes lenne.
4/4 anonim válasza:
ehhez egy elég ütős gépre van szükséged, célszerű megnézni hogy mi a minimális illetve az ajánlott gépigénye, és ha az anyagilag úgy engedik akkor érdemes az ajánlott konfigot megépíteni lehetőség szerint minőségibb alkatrészekkel. Ha az már nem fér bele akkor vagy 2 között kéne egy jót össze rakni vagy kevésbé minőségibb alkatrészekkel. Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!