Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépet keresek! Mi...

Aremenyrabja kérdése:

Számítógépet keresek! Mi tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvastam az előző válaszokat és úgy látom, hogy akik igazán értenek hozzá nem ajánlják mondjuk a pcoutleten összerakott konfigurációkat (? ). Én egy olyan gépet szeretnék, ami nem több mint bruttó 150-160 de gond nélkül tudok rajta filmezni jó minőségben, élvezhetően és akár játszani is ( mondjuk egy fifa12vel). Mindenképpen kellene egy 22-24"-os lcd led monitor is (nem muszáj, hogy led legyen, de én úgy hallottam, hogy most ezek a legszebb képű készülékek), billentyűzettel és egérrel természetesen. Ha valaki össze tudna rakni nekem egy komplett szettet így azzal nagy segítséget adna nekem. Szeretnék rajta Tv-t is nézni, szóval kellene hozzá tv tuner is. Várom a témában kompetensek segítségét, válaszait egy ilyen szettre! : )
2011. nov. 22. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ilyen igényekkel elég szűkös ez a keret, 161-ből erre jutottam:

Alaplap:

[link]

CPU:

[link]

RAM:

[link]

VGA:

[link]

HDD:

[link]

Ház:

[link]

Táp:

[link]

DVD:

[link]

TV Tuner:

[link]

Egér + billentyűzet:

[link]

LED-es Monitor:

[link]

És még 2ezer Ft körül van ha össze is akarod szereltetni a gépet készre.

2011. nov. 22. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsenek olyan nagy igényeim...Filmezni szeretnék és néha a haverokkal játszani,nem gondolom , hogy egy fifa 12nek olyan nagy volna a gépigénye, de köszönöm szépen a kommentet !
2011. nov. 23. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:

A nagy igényeken azt értettem hogy kompletten minden kell ennyiből, és még játékra is legyen jó a gép.

A Fifa 12-t nem ismerem, de utánanéztem a gépigényének, és biztos hogy jól kell menni ezen a gépen.

2011. nov. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!