Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mibe rakjam a "számítógépet"?

Mibe rakjam a "számítógépet"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy gépem, aminek az alkatrészeit egyesével vettem meg (van amit használtan)

Viszont nincs számítógép ház. Így is lehet használni, de ez okozhat valami bajt?

Kb. 1-2 hónap mire tudok venni egy normálisabb házat.

Amúgy a gép: i5-4460, asus h97 pro4, 8gb kingston memória, wd 1tb ezex, bequiet systempower 350w táp, sapphire r9 380 4gb nitro.

Szóval ha csak így simán számítógép ház nélkül használom lehet vmi baja?

Vagy tudtok tippeket adni, hogy "mibe rakjam"?

köszi.

2016. jan. 31. 18:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hát maximum a hűtése nem olyan jó. de mivel fogod bekapcsolni? :D

(persze.. minden megoldható..)

2016. jan. 31. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Akár egy bútorlapra is rácsavarozhatod az összetevőket, nem lesz baja, és működni is fog.
2016. jan. 31. 18:21
 3/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha nem lesz macskaalom akkor jo lesz igyis

tapot/lapot be lehet power on ozni gondolom ezt valahogy csak megoldod vagy erre még nem is gondoltal eddig?

2016. jan. 31. 18:33
 4/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

* tap az kihuzva (te nem a tapot akarod kiprobalni hohy megy e :D )

szoval a lapot vagyis a gepet kell bekapcsolnod

2016. jan. 31. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát nem t'om, szerintem jobban járnál egy 3000 forintos házzal, és akkor védve van a cucc legalább a külső behatások ellen. (ráfekszel, ráborítasz valamit, macska lerúgja a kondit a lapról, stb.)

G.

2016. jan. 31. 18:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Van egy régi házam, még az előző gépem volt benne, azonban olyan szinten poros (kívül, belül is) hogy csak na..

Hogy tudnám kitisztítani? Ha pl. belerakom egy kád vízbe és nekiesek kefével lehet baja? xD

Vagy mivel kéne kitisztítanom? A por 99%-át legalább el szeretném távolítani, szóval nem elég ha csak letörölgetem..

Sajnálnám belerakni a gépet egy ilyen poros, retkes házba..

2016. jan. 31. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
ne egyél meg igyál mellette mert ciki lenne ha gariba vissza vinnéd és azt mondod rá üntöttem vélötlön a regeli kakót öszt elfüstölt.
2016. jan. 31. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Kompresszor + ecset.

G.

2016. jan. 31. 19:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Ilyen konfigot azért nem hajítanék ki az asztalra csak úgy. A csavarhúzoval bekapcsolás meg szintén mellőzendő. vegyél valami rozzant kuckót neki addig :)

Nem tartozott a kérdéshez.. a 350-es táp elviszi ezt a cuccot?

2016. jan. 31. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem el, mivel 190 watt a kártya, meg 84 a proci, ez együtt 274, ami még bőven (sallangokkal együtt is) benne van a 350-ben.

G.

2016. febr. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!