Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az fx 8320 processzorom...

Az fx 8320 processzorom szeretném 4 Ghz-ra felhúzni, hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Asus m5a97 r2.0 az alaplapom és egy hyper evo 212 hűtő van rajta.
2016. jan. 30. 18:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem tuningolok, beszartam :)
2016. jan. 30. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:

"Turbo Core-t bekapcsolod oszt annyi."

Köszönjük a hülyeségedet.

2016. jan. 30. 19:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülyeség? A Turco Core plusz teljesítményt ad, alapból is be szokott lenni kapcsolva.Az M5A97-hez alapból jár a Turbo Evo szoftver is, és itt egy gombnyomással 4GHZ fölé mész, úgy hogy még a biosba se kell belépned. Rámész az Auto Tuningra és csak választasz a Fast és Extreme között, a többi már automatikus.
2016. jan. 30. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Jézus f***a... Ennyi barmot egy helyen már rég nem láttam.

Kérdező: Nem kell ettől félni, egy normálisan szellőző gépnél még a gyári AMD-s hűtő is elég ahhoz, hogy ne melegedhessen fel vészesen a processzor. A fogyasztás ugyan nőni fog valamelyest, de az alaplap gond nélkül bírni fogja, és a hűtő is. Egyedül a tápegység lehet kérdéses, mivel arról nem írtál semmit (vagy csak én nem találtam meg a sok idióta válasz okán), és az egy elég fontos kérdés mindig.

Ha az is megfelelő, akkor meg a legnagyobb baj ami érhet, hogy nem fog elindulni elsőre a gép, és visszább kell venned.

2016. jan. 30. 23:00
 15/21 A kérdező kommentje:
táp fsp raider 550w
2016. jan. 31. 09:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért mert a Turbo-nak semmi köze a tuninghoz.

Általában AMD-nél ki is kapcsolja mindenki.

2016. jan. 31. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:
De a kérdező nem feltétlenül tuningolni akar, hanem a 4GHZ-et akarja elérni. És ahogy mondtam akár 4.2 GHZ-et is elérhet egykét gombnyomással a szoftveren.
2016. jan. 31. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:

"Kérdező: Nem kell ettől félni, egy normálisan szellőző gépnél még a gyári AMD-s hűtő is elég ahhoz, hogy ne melegedhessen fel vészesen a processzor."

uram isten !!!!! szerintem te vagy a full buta !! még a gyári óra jelen is csak éppen hogy le hűti a gyári hűtés nem ám hogy még tunningolni .... ki vagy jézus mária szent szűz anya .................................

2016. jan. 31. 17:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Valóban sok hülyeséget írtok. Előbb tanulnátok meg normálisan képet kezelni. Jóhogy nem már bga-zni kezdtek, vagy chipeket cserélgetni. Mint írtam.

FSB emel, többit fixre rakni. Nem minden processzoron emelhető a szorzó, ezt ne felejtsétek el. Fontos hogy a emelésnél a memória ne menjen emelt frekin mert instabil lehet. Persze a újabb ramok lehet eszik ezt. Én nem húzgáltam a mostani gépet a ddr2 q9400-et kellet régen.

bele dobsz egy i7 közép - felsőkategóriás procit és bőven elég mindenre.

2016. febr. 1. 23:03
 20/21 anonim ***** válasza:
am3+ lapba nehezen dob bele i7 procit
2016. febr. 1. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!