Az fx 8320 processzorom szeretném 4 Ghz-ra felhúzni, hogyan lehet?
"Turbo Core-t bekapcsolod oszt annyi."
Köszönjük a hülyeségedet.
Jézus f***a... Ennyi barmot egy helyen már rég nem láttam.
Kérdező: Nem kell ettől félni, egy normálisan szellőző gépnél még a gyári AMD-s hűtő is elég ahhoz, hogy ne melegedhessen fel vészesen a processzor. A fogyasztás ugyan nőni fog valamelyest, de az alaplap gond nélkül bírni fogja, és a hűtő is. Egyedül a tápegység lehet kérdéses, mivel arról nem írtál semmit (vagy csak én nem találtam meg a sok idióta válasz okán), és az egy elég fontos kérdés mindig.
Ha az is megfelelő, akkor meg a legnagyobb baj ami érhet, hogy nem fog elindulni elsőre a gép, és visszább kell venned.
Azért mert a Turbo-nak semmi köze a tuninghoz.
Általában AMD-nél ki is kapcsolja mindenki.
"Kérdező: Nem kell ettől félni, egy normálisan szellőző gépnél még a gyári AMD-s hűtő is elég ahhoz, hogy ne melegedhessen fel vészesen a processzor."
uram isten !!!!! szerintem te vagy a full buta !! még a gyári óra jelen is csak éppen hogy le hűti a gyári hűtés nem ám hogy még tunningolni .... ki vagy jézus mária szent szűz anya .................................
Valóban sok hülyeséget írtok. Előbb tanulnátok meg normálisan képet kezelni. Jóhogy nem már bga-zni kezdtek, vagy chipeket cserélgetni. Mint írtam.
FSB emel, többit fixre rakni. Nem minden processzoron emelhető a szorzó, ezt ne felejtsétek el. Fontos hogy a emelésnél a memória ne menjen emelt frekin mert instabil lehet. Persze a újabb ramok lehet eszik ezt. Én nem húzgáltam a mostani gépet a ddr2 q9400-et kellet régen.
bele dobsz egy i7 közép - felsőkategóriás procit és bőven elég mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!