Mennyire számít jónak ez a gép (laptop)? Max. Milyen játékok futnak el rajta? (pl. GTA IV, újabb játékok, stb)
Processzor: Intel Celeron CPU N2920 1.86 GHz
Memória: 4GB DDR3 L Memory
1000 GB HDD
Win 8 pro,64 bites op. rendszer.
Intel HD Graphics
celeron Processzor (leggyengébb) + integrált videokártya...
Ettől ne számíts sokra. A laptopomban integrált van és pl HotS-t minimum grafikán 30 FPS alatt viszi. Ha még ki is cseréled, a proci miatt nagy akadások lesznek. Ma már játékhoz szinte kötelező az i5, de az i3 is megfelel ha nem a legújabb AAA-ket akarod játszani.
#6 vagyok:
Összehasonlításképpen: én egy ThinkPad X220-at használok mobil Core i5 CPU-val + Intel HD Graphics 3000-rel + 4GB RAM-mal. (Ez azért jóval erősebb rendszer, mint a fent említett.) Ezzel a kombóval megy a DOTA 2 1366x768-as felbontáson med-high-on kb. 30-35 fps-sel. Ezen se futnának el a friss játékok.
#8:
Elárulom, semmi gond nincs a folyamatossággal, szépen fut a játék. Csak azt akartam megmutatni a kérdezőnek, hogy egy, az általa említett rendszernél jóval erősebb hardver sem elég az új címekhez, cask pl. a kevésbé gépigényes MOBA játékokhoz. Mondjuk lehet hogy a LoL talán elfutna azon a gépen is... de mindegy, a lényeg, hogy alapvetően játékra sokkal alkalmasabb az asztali gép. Arról nem is beszélve, hogy abból a durván 90 ezer Ft-ból, amibe ez laptop kerülhet, lehet használt alkatrészekből olyan gépet összerakni, ami megbirkózik az új játékokkal is, persze lehet, hogy valahol kell kompromisszumot kötni, de a különbség messze több, mint ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!