Mitöl laggolhatnak a játékok? win 10 pro van rajta (laptop) AMD quad core processor a8-7410 (up to 2.5ghz) 4gb ram 1600mhz AMD radeon r5 m335 2gb deticated 1000gb hdd
Figyelt kérdés
Amit 100% ir gépigényt minimum grafikán is laggol...pl:pes 16...elméletileg full graffon kéne futnia de még minimumon is akadozik...mitöl lehet ez?2016. jan. 2. 07:45
1/2 Komplikato válasza:
Hát csak tippelek, de ilyen gondot főleg hordozható gépnél az energia takarékos üzemmód vagy annak rossz beállítása okoz, amikor a proci kapcsolgatja a magokat a minimum és a normál órajel között oda és vissza, akkor bizony akadozhat. Azért az az integrált videó vezérlő szvsz nem olyan combos, hogy full beállításokkal menjen rajta mai játék. Tévedés jogát fenntartom.
2/2 A kérdező kommentje:
nemtudtam hogy ez integrált...ugy irta 2gb dedicated. ebböl gondoltam hogy nem integrált...akkor ezzel jól befürödtem...de akkor mi a 2gb? és minimálisra veszem a gépigényt akkor is fullra laggolok..pl egy pes16-al amivel nem nagyon kéne laggolni!
bocsi de nem nagyon értek hozzá :( :D
2016. jan. 3. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!