Mi a különbség a sony ercsson k800i és a nokia 5800 kamerái között?
Mind2 3.2 megapixeles de tapasztalataim szerint a k800i kamerája (cybershot) tiszta közönséges és szar minőségű videókat csinál és a képek viszont amiket csinál nagyon HD
a nokiánál szerintem pont ellentétes a szitu, fénykép szar, videó tiszta HD
ha videó szerint összehasonlítom, ez a sony ericsson:
http://www.youtube.com/watch?v=lOI-rcK-ITE
ez meg a nokia:
http://www.youtube.com/watch?v=OsYMBEq6RN0
hogy lehet ez ha mindkettő 3.2 MP? ahogy látom nem csak ez számít. akkor mi? :D
Hali. K800i telóm volt, lecseréltem nokia 5800-ra. Igen, a sony -nak jó a fényképezése, de roszul videóz.
A nokiának jó a videózása, de jó a fényképezése is. Igaz telón kicsit rosszabb minőségű, de azért mert nagy felbontásban csinálja, és a teló kihagy pár pixel-t, hogy meg tudja jeleniteni teljes méretben. Csinálj egy fotót a nokiával, tedd rá a gépre, vagy tv-re , és láss csodát:) nagyon jó minőségű, talán veri a k800-at. de a k800-nak előny a vaku, nagyobbat nyom mint egy villám. a nokiáé csak este jó ha szomjas vagyok és nem akarom fekapcsolni a villanyt mert kiégeti a szemem, bekapcsolom a telón a vakut, és go a konyha felé.
Ez már nem ide , csak leirom: cseréld le nokiára, hidd el , sokkal jobb, üti a sok androidos "okostelefonokat" amik elbujhatnak mellette . Az androidnak csak neve van, tudsása nem több egy symbiannál. kevés androidos telón van előlapi kamera, vaku.... a nokia 5800: 2 hangszóró: házibulit csinálhatsz vele. 2 kamera: nem kell tükörben pózóolnod , látod magad az előlapi kamerán. Wifi, ha lopni akarod a szomszéd netét. GPS ha eltévedsz a zsákutcában. 2-es vaku, ha nem találod a kulcslyukat. Erős akksi ha Sziget fesztiválra mész.
Nekem ettől nem kell jobb telefon...:)
Nah jó nem irok többet nem akarok estig petyegni. :D
üdv: Nokia 5800 XpressTomi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!