Mi a lézeres és a tinta patronos nyomtató között a különbség?
Nos, nekem patronos nyomtatóm van (Deskjet f2180) Múlt héten vettem hozzá eredeti tintapatron (10.000ft) ugyanolyat amilyet kaptam a nyomtató megvásárlásakor. Miért ilyen Drága a patron bele? Mi az a utángyártott tintakazetta?
A lézeres nyomtatót az hogyan működik vagyis abba mit teszel patron helyett? Sajnos szinte semmit se tudok a lézeres nyomtatóktól megköszönném ha valaki elmagyarázná.
A jelenlegi nyomtatómmal tudok fényes papírra nyomtatni? Mivel nagyapám ásványvizet forgalmaz és szeretnék a műanyag üvegekre ilyen selyempapírt nyomtatni ami tartalmazza a szükséges adatokat. Szóval úgy szeretném mint a fél literes kólán található fényes papíron.
Tintasugaras nyomtatóval nem fogsz tudni ilyet nyomtatni, csak is lézeressel.
Tintasugaras nyomtatónál az utángyártott patron azt jelenti, hogy amit visszavisznek eredetit, azt kitakarítják, új chip-pet tesznek rá és azt hozzák forgalomba, azért olcsóbb mert a burkolatot nem kell újra legyártani.
Lézernyomtató azért jobb mert gazdaságosabb, míg egy tintasugarassal normál patron mellett 150-300 oldalt tudsz kinyomtatni, lézeresnél 3000-6000 oldalt. Itt lehetőség van utántöltésre ha elviszed olyan boltba ahol után töltik. Ez is nagyban függ attól, hogy milyen márka és hová viszed, itt az utántöltés 6000-15000 forint között van, de ha számításba veszed a nyomtatni való mennyiséget, ez éri meg árban a legjobban.
Tisztelt #1-es!
"Tintasugaras nyomtatóval nem fogsz tudni ilyet nyomtatni" ezzel nem értek egyet. Lézerrel sem lehet, mert ez a fólia műanyag. Vagy megolvasztja a nyomtató, vagy ha nem, akkor nem ragad rá a festék, mert nem issza be. Utóbbit otthon is kipróbálhatod, olyan papírnak a fényes oldalára nyomtatsz, amin matrica volt. Utána simán le lehet törölni a festéket. NYÁK gyártáshoz szokták használni
Lézeres nyomtatóval ilyenre tudsz nyomtatni ami tuti bírja a strapát! Mi is ilyet használtunk:
Akkor a jelenlegi nyomtatómmal milyen papírra tudok nyomtatni,hogy ugyanolyan legyen mint a kólásüvegen található fényes papír.
Interneten fotópapírt találtam amivel talán hasonló hatást tudnák elérni.(Am ezekre a kólásüvegekre akkor hogy nyomtatják ezeket a papírokat)
Tessék, ezzel nyomtatható tintasugaras nyomtatóval is, nézz körül az oldalon, van több fajta is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!