Mi a lézeres és a tinta patronos nyomtató között a különbség?
Nos, nekem patronos nyomtatóm van (Deskjet f2180) Múlt héten vettem hozzá eredeti tintapatron (10.000ft) ugyanolyat amilyet kaptam a nyomtató megvásárlásakor. Miért ilyen Drága a patron bele? Mi az a utángyártott tintakazetta?
A lézeres nyomtatót az hogyan működik vagyis abba mit teszel patron helyett? Sajnos szinte semmit se tudok a lézeres nyomtatóktól megköszönném ha valaki elmagyarázná.
A jelenlegi nyomtatómmal tudok fényes papírra nyomtatni? Mivel nagyapám ásványvizet forgalmaz és szeretnék a műanyag üvegekre ilyen selyempapírt nyomtatni ami tartalmazza a szükséges adatokat. Szóval úgy szeretném mint a fél literes kólán található fényes papíron.
Én simán meg tudom nyitni... Nem láttam még TESCO-ban... Papír és írószerboltban nézd meg.
Avery Zweckform No. 6093 univerzális A4 fehér fehér fedőcímke (méret: 105 x 148 mm, 100 címke / csomag, 25 ív / csomag) (Avery 6093)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!